Finestra “Afegir contingut”

Enviar el contingut

El Transporter per a macOS t’ofereix una manera simple i fàcil de carregar el teu contingut a l’App Store Connect o a l’iTunes Connect per distribuir-lo a l’App Store, l’Apple Music, l’app Apple TV o l’Apple Books. Pots entregar un arxiu de paquet (.itmsp). També pots carregar una app (un arxiu .ipa per a apps de l’iOS o un arxiu .pkg per a apps del macOS), i el Transporter generarà un paquet .itmsp.