ID d’Apple

L’Apple ID consisteix en una adreça de correu electrònic (per exemple, annaserra@icloud.com) i una contrasenya. En algunes ubicacions pots utilitzar un número de telèfon en lloc d’una adreça de correu electrònic. Consulta l’article de suport d’Apple Utilitzar el teu número de telèfon mòbil com a ID d’Apple.

L’ID d’Apple et permet accedir a l’iTunes Store, l’App Store, l’Apple Books, l’iCloud, el FaceTime i altres serveis d’Apple. Es recomana utilitzar el mateix ID d’Apple a tots els serveis d’Apple.

Les compres que fas estan vinculades al teu ID d’Apple i no es poden transferir a un altre ID d’Apple. Si fas compres a l’iPad, a l’iPhone o en un altre Mac, inicia la sessió sempre amb el mateix ID d’Apple per poder veure totes les teves compres en aquest Mac i descarregar les actualitzacions disponibles.

Per obtenir més informació sobre l’ID d’Apple, visita la pàgina de suport de l’ID d’Apple. Per crear-ne un, visita el lloc web del compte de l’ID d’Apple.