Finestra de l’app Recordatoris amb una llista.

Començar a utilitzar l’app Recordatoris

Aprèn les funcionalitats bàsiques de l’app Recordatoris per fer un seguiment de les tasques i organitzar-les, i descobreix què més pots fer-hi.

Començar a utilitzar l’app Recordatoris

Finestra de l’app Recordatoris amb una llista de la compra organitzada per categories.

Organitzar la llista de la compra

Crea una llista de la compra en què els ítems s’organitzen automàticament per categories perquè anar a comprar sigui més fàcil.

Com crear una llista de la compra

Finestra de l’app Recordatoris amb diverses llistes intel·ligents i una llista fixada a la barra lateral, així com una llista seleccionada a la vista de columna a la dreta.

Canviar la visualització

Pots selecciona la visualització que prefereixis (en llista o en columnes, llistes intel·ligents o llistes fixades).

Com veure els recordatoris en columnes

Finestra de l’app Recordatoris amb una llista amb subtasques.

Informació més detallada sobre les subtasques

Fes servir les subtasques quan vulguis afegir més detalls a un recordatori.

Com afegir subtasques als recordatoris

Finestra de l’app Recordatoris on es mostren llistes de recordatoris d’un compte de l’iCloud i un compte de Yahoo a la barra lateral.

Diversos comptes, una sola llista de tasques

Gestiona totes les teves llistes de tasques a l’app Recordatoris, encara que estiguin en comptes diferents, com ara iCloud, Exchange, Yahoo o AOL.

Com utilitzar els recordatoris dels teus comptes d’internet

Per explorar el manual d’ús de l’app Recordatoris, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.

Totes les funcions de l’app Recordatoris descrites en aquest manual estan disponibles només per als recordatoris de l’iCloud actualitzats. Algunes funcions no són disponibles amb comptes d’altres proveïdors.