Ajuda Recordatoris

Benvingut a l’app Recordatoris

Utilitza el Mac per fer un seguiment de totes les tasques que has de fer.

Una finestra de l’app Recordatoris amb diverses llistes de recordatoris, com ara “Fer la compra”, “De càmping” i “Llibres”, a la secció “Al meu Mac”.
El full “Afegir compte” de l‘app Recordatoris.

Diversos comptes, una sola llista de tasques

Gestiona totes les teves llistes de tasques a l‘app Recordatoris, encara que estiguin en comptes diferents, com ara iCloud, Exchange, Yahoo o AOL. Selecciona Recordatoris > Afegir compte.

Finestra d’informació d’una llista de recordatoris que mostra que la llista està compartida amb una persona.

Coordinar-se amb la família, els amics i els companys de feina

Vols ajuda per planificar el teu pròxim esdeveniment? Comparteix la teva llista de recordatoris amb altres persones que tinguin comptes amb el mateix proveïdor i observa com es van marcant les tasques a mesura que s‘acaben. Assenyala la llista que vols compartir i fes clic a botó “Compartir llista”.

La finestra d‘informació d‘un recordatori, configurada per enviar una alerta de notificació en una ubicació.

No tornis a oblidar una tasca pendent

Necessites un recordatori per als teus recordatoris? Només cal que configuris una notificació per rebre una alerta en la data límit d‘un recordatori. Situa el punter a la dreta del recordatori i fes clic a botó Informació.