En una finestra del Safari es veu una pàgina web amb text ressaltat i al costat, una nota ràpida que inclou el text i un enllaça a la pàgina web.

Escriu una nota ràpida

Amb la funció “Nota ràpida”, pots començar a escriure una nota fàcilment des de qualsevol lloc del Mac, sense sortir de l’app que estiguis fent servir.

Com començar a escriure una nota ràpida

Notes a la visualització en galeria amb el contingut de cada nota en una miniatura. Les cerques suggerides es mostren a la l’angle superior dret, com ara les notes bloquejades i les notes amb arxius adjunts.

Trobar una nota quan la necessitis de debò

Amb la vista de galeria, pots veure totes les teves notes com a miniatures i escanejar fàcilment les imatges que contenen per trobar la nota que vols. També pots fer servir les potents funcions de cerca per trobar objectes a les imatges adjuntes, text al document escanejat i molt més.

Com fer cerques a les notes

Un Mac i un iPad que mostren la mateixa nota de l’iCloud.

Prendre notes allà on vagis

Si afegeixes els teus comptes d’internet a l’app Notes, pots endur-te les notes sigui quin sigui el dispositiu que facis servir. Així pots començar a plantejar una escapada amb el Mac i tenir les notes a mà a l’iPad mentre ets de viatge.

Com afegir o eliminar comptes de notes

Una nota amb una foto gran d’un turó i un riu.

Una imatge val més que mil paraules

Arrossega i deixa anar imatges, vídeos, arxius PDF i altres arxius a les notes. També pots afegir contingut a les notes directament des del Safari, l’app Mapes i moltes altres apps.

Com adjuntar fotos, arxius i altres continguts

Notes a la visualització en galeria després de seleccionar que vols gestionar una nota compartida. Apareix una llista de les persones que s’han afegit a la nota i les opcions disponibles.

Col·laborar fàcilment

Si fas sevir les notes a l’iCloud, pots convidar altres persones per veure o fer canvis en una nota o carpeta. Si comparteixes una nota de l’iCloud en una conversa de grup l’app Missatges, veuràs actualitzacions a la conversa de l’app Missatges sempre que algú faci un canvi a la nota.

Com compartir notes i carpetes

Per explorar el manual d’ús de l’app Notes, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.