Una finestra de l’app Notes al Mac, l’iPhone i l’iPad; a tot arreu es mostra la mateixa nota de l’iCloud.

Primers passos amb l’app Notes

Apunta una idea ràpida o escriu notes més llargues i detallades. Coneix els requisits per començar a utilitzar l’app Notes del Mac.

Primers passos amb l’app Notes

Una finestra de l’app Notes del Mac amb una gravació d’àudio al cos de la nota. El botó “Mostra la transcripció” està activat i es mostra la transcripció en temps real de la gravació d’àudio.

Gravar àudio i veure les transcripcions en temps real

Grava sessions d’àudio directament a la nota i genera la transcripció en temps real de l’àudio. Pots fer cerques a les transcripcions per trobar el moment exacte que vols.

Com gravar i transcriure àudio

Una finestra retallada de l’app Notes del Mac que mostra diverses despeses, com ara passis, caiacs, crema solar i aigua. La nota resol les operacions de suma i divisió automàticament al lloc corresponent.

Fer càlculs, avaluar expressions i molt més

Pots calcular les respostes d’expressions aritmètiques bàsiques i complexes i, fins i tot, fer servir variables, directament a l’app Notes. Així que escrius el signe d’igual, l’app Notes resol les expressions al lloc corresponent.

Com resoldre operacions matemàtiques

Una finestra de l’app Notes del Mac que mostra ressaltats de diferents colors. Per exemple, un ressaltat de color blau mostra una paraula clau i un ressaltat de color taronja en mostra la definició.

Afegir codis de color al teu món

Amb la nova funció de l’estil de ressaltat, pots marcar ràpidament les notes i destacar-ne text.

Com ressaltar i donar format al text

Una finestra de l’app Notes del Mac que mostra seccions replegables (dues de contretes i una d’oberta). En el cas de les seccions tancades, es mostra el títol i el botó per obrir la secció. A la secció oberta es mostra un subtítol, el cos del text, una etiqueta i una imatge.

Seccions replegables

Simplifica i oculta text amb capçaleres de seccions replegables perquè sigui més fàcil gestionar les notes amb més text.

Com organitzar‑te amb les seccions replegables

Una finestra de l’app Notes del Mac que mostra una nota amb una foto gran d’un turó i un riu.

Una imatge val més que mil paraules

Arrossega i deixa anar imatges, vídeos, arxius PDF i altres arxius a les notes. També pots afegir contingut a les notes directament des del Safari, l’app Mapes i moltes altres apps.

Como afegir fotos, arxius i altres continguts

Per explorar el manual d’ús de l’app Notes, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.