Finestra de l’app de l’Apple Music en què es mostra la pantalla d’inici.

Escolta tots els teus temes favorits

L’Apple Music té milions de cançons: pots escoltar de tot, des dels clàssics fins al èxits més recents.

Com subscriure’s a l’Apple Music

Una cançó reproduint‑se en un Mac, un iPhone i un Apple Watch amb un HomePod.

Accedeix a les teves cançons des de tots els teus dispositius

Amb totes les teves cançons i l’Apple Music a la biblioteca, podràs reproduir els teus favorits a qualsevol dispositiu.

Com accedir a la biblioteca musical des de tots els teus dispositius

La finestra de l’Apple Music mostrant un àlbum i una cançó i la finestra del minireproductor amb la cançó que s’està reproduint i la seva lletra a sota, que apareix a la pantalla sincronitzada amb la música.

Segueix la lletra sincronitzada amb la música

No et saltis cap paraula. A l’Apple Music pots veure la lletra de les cançons i afegir la teva pròpia lletra a altres cançons.

Com veure i introduir lletres de cançons

La finestra de l’Apple Music amb una biblioteca d’àlbums.

Crear una biblioteca

Quan comencis a fer servir l’app de l’Apple Music en un Windows, la teva biblioteca estarà buida. Pots crear una col·lecció de cançons i àlbums de moltes maneres.

Com afegir música a la biblioteca

Per explorar el manual d’ús de l’Apple Music, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport de l’app Música.

No totes les funcions i contingut estan disponibles a tots els països o regions. “EXPIRATION DATE” escrita per Charlie Kilgore, Jamee Lockard i Julian Kaufman.