La finestra de l’Apple Music al Safari, en què es mostra la pantalla d’inici.

Escolta música a tot arreu

L’Apple Music té milions de cançons, i gràcies a la versió en línia de l’Apple Music podràs escoltar‑les en qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu.

Com subscriure’s a l’Apple Music des de la web

La finestra de l’Apple Music al Chrome, amb una biblioteca de diversos àlbums.

No et preocupis si no tens l’app

Amb la versió en línia de l’Apple Music, pots reproduir música del catàleg de l’Apple Music i accedir a la teva biblioteca musical encara que no tinguis l’app.

Com reproduir en línia les cançons recomanades

El reproductor a pantalla completa amb una cançó que s’està reproduint i la lletra a la dreta, que apareix a la pantalla sincronitzada amb la música.

Seguir la lletra d’una cançó

No et saltis cap paraula. A l’Apple Music pots consultar i seguir la lletra de les cançons.

Com consultar la lletra de les cançons

Per explorar el manual d’ús de l’Apple Music per a music.apple.com, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport de l’app Música.

No totes les funcions i contingut estan disponibles a tots els països o regions. “One That Got Away”, escrita per Josette Maskin, Katie Gavin i Naomi McPherson.