Finestra de l’Apple Music al Safari amb la secció “Escoltar ara”.

La música sempre amb tu

L’Apple Music té milions de cançons i amb l’Apple Music al web, les pots escoltar en qualsevol dispositiu siguis on siguis.

Com subscriure‘s a l’Apple Music al web

Finestra de l’Apple Music a Chrome amb una biblioteca de múltiples àlbums.

No tens l’app? Cap problema

Amb l’Apple Music al web, pots reproduir la música del catàleg de l’Apple Music i accedir a la teva biblioteca musical sense fer servir cap app.

Com reproduir en temps real cançons recomanades

Per explorar el manual de l’Apple Music per a music.apple.com, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o escriu una paraula o una frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport de l’app Música.