iMessage

L’iMessage és un servei de missatgeria segur que pots utilitzar per enviar i rebre missatges al teu Mac o dispositiu iOS.

Quan algú t’enviï un missatge a la teva adreça de correu electrònic o número de telèfon a través de l‘iMessage, el rebràs a tots els teus dispositius que estiguin configurats per rebre missatges enviats a aquesta adreça o telèfon. Quan veus una conversa de l’iMessage, veus tots els missatges que s’han enviat des d’un Mac o des d‘un dispositiu iOS, per tal que puguis parlar amb els amics siguis on siguis. Per obtenir més informació, consulta l’article de suport d’Apple Utilitzar la funció Continuïtat per connectar el Mac, l’iPhone, l’iPad, l’iPod touch i l’Apple Watch.

Necessites un ID d’Apple per fer servir l’iMessage. Si has fet compres a l’iTunes Store o l’App Store o si has iniciat sessió a l’iCloud, tens un ID d’Apple. Si no tens un ID d’Apple, pots crear-ne un a l’app Missatges.