Ajuda Missatges

Benvingut a l’app Missatges

És fàcil mantenir el contacte amb els amics. Envia missatges de text, afegeix imatges i altres arxius, inicia trucades d’àudio o de vídeo i fins i tot comparteix la pantalla.

iPhone al costat d’un Mac, amb l’app Missatges oberta en ambdós dispositius que mostra la mateixa conversa de missatges.
Finestra de l’app Missatges amb una llista de diverses converses a la barra lateral de l’esquerra, i una conversa a la dreta.

Envieu missatges de text il·limitats

Si els teus amics utilitzen un iPhone, iPad, iPod touch o Mac, pots enviar‑los un nombre il·limitat de missatges amb l’iMessage. Pots incloure fotos (fins i tot Live Photos), clips d’àudio i qualsevol altre tipus d’arxiu que vulguis. Fes clic a botó Redactar, escriu el nom, el correu electrònic o el número de telèfon del teu amic i, després, redacta el missatge.

Finestra de l’app Missatges amb una llista de dues converses a la barra lateral de l’esquerra, i una conversa a la dreta. Una de les bafarades de missatges és verda; aquest color indica que s’ha enviat com a missatge de text SMS.

Enviar missatges a tots els amics

Si tens un iPhone, pots enviar missatges SMS a qualsevol persona amb qualsevol dispositiu, directament des de l’app Missatges del Mac. Quan et responguin el missatge, no cal que vagis corrents a buscar l’iPhone; pots respondre directament amb el Mac. Vés a Missatges > Preferències i inicia sessió a l’iCloud amb el mateix ID d’Apple que utilitzes a l’iPhone. Aleshores, configura l’iPhone perquè reenviï els missatges SMS al Mac.

Finestra Detalls amb els botons “Compartir pantalla”, Vídeo i Àudio a l‘angle superior dret.

No us conformeu amb el text

Si tens ganes de veure el teu amic cara a cara, parlar en directe o compartir la pantalla, pots fer qualsevol d’aquestes accions des de la conversa. Fes clic a Detalles i, després, fes clic a botó Vídeo,botó Àudio o botó “Compartir pantalla”.

Obtén més informació sobre com enviar missatges de text, configurar l’iPhone per als missatges de text SMS al Mac i fer una trucada de vídeo amb el FaceTime des de l’app Missatges.