Finestra de l’app Mail on es mostra el quadre de diàleg del compte.

Començar a utilitzar l’app Mail

Configura l’app Mail i comença a enviar, rebre i gestionar tots els teus comptes de correu electrònic des d’una app.

Com començar amb el Mail

El tauler de preferències “Contactes bloquejats” de la configuració del Mail amb una llista de remitents bloquejats. La casella per activar el filtratge de correu bloquejat està activada, així com l’opció per marcar el correu bloquejat però de manera que es desi a la bústia d’entrada quan arribi.

Reduir el soroll

Pots tenir la teva bústia d’entrada més endreçada i centrar la teva atenció bloquejant els correus electrònics de persones o grups específics.

Com bloquejar remitents

La barra lateral de la finestra del Mail, que mostra diverses bústies per a un compte de l’iCloud.

Ordenar els correus electrònics automàticament

Utilitza bústies intel·ligents per ordenar automàticament els correus electrònics a mesura que els rebis.

Com utilitzar les bústies intel·ligents

Finestra de l’app Mail amb un correu electrònic seleccionat on es mostra el quadre de diàleg “Recordar més tard”.

Rebre recordatoris per correu electrònic

Torna als correus electrònics quan estiguis a punt amb “Recordar més tard”.

Com s’utilitza “Recordar més tard”

Per explorar el manual de l’app Mail, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport per al Mail.