Primer pla dels ports i els connectors del Mac Pro.

Vista ràpida del Mac Pro

Observa els ports, els connectors i altres característiques.

Visita guiada pel Mac Pro

Vista interior de la torre del Mac Pro.

Configuració del Mac Pro

El Mac Pro disposa de targetes d’expansió personalitzables.

Configuració del Mac Pro

La finestra de la Utilitat de Seguretat d’Arrencada està oberta i el Macintosh HD amb el macOS 13.4 està seleccionat.

Emmagatzematge segur i arrencada segura

Les funcions de seguretat integrades protegeixen les dades i només permeten arrencar l’ordinador amb el programari original del macOS.

Funcions de seguretat del Mac Pro

Contingut de l’iCloud al qual s’ha accedit des de diversos dispositius.

Sincronització dels continguts

Accedeix als documents, les fotos, la música, les apps, els contactes i els calendaris des de tots els teus dispositius amb l’iCloud.

Utilitzar l’iCloud amb el Mac Pro

Per explorar el manual de conceptes bàsics del Mac Pro, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport tècnic del Mac Pro.

No totes les funcions i contingut estan disponibles a tots els països o regions.