Un Mac Studio a l’esquerra. Al costat, d’esquerra a dreta, un MacBook Air, un iMac i un MacBook Pro amb escriptoris acolorits.

Comença a utilitzar el Mac

Pots configurar i començar a fer servir el Mac en un tres i no res. Tria un aspecte d’escriptori, aprèn a modificar les configuracions habituals, busca i utilitza apps i, molt més.

Aprèn a treure el màxim profit del Mac

L’escriptori d’un Mac amb el tauler de preferències del sistema de “En família” per començar i la finestra de l’app Missatges amb múltiples converses i algunes fotos en una d’elles.

Connectar i compartir

El macOS us facilita mantenir el contacte amb les persones que estimes. Utilitza el FaceTime per trucar a algú en qualsevol dispositiu, troba fàcilment què han compartit amb tu els amics a l’app Missatges o configura “En família” per compartir compres i més.

Aprèn a connectar i compartir

Un escriptori Mac amb el Safari obert i una nota ràpida a la dreta.

Simplifica la teva rutina

El macOS et proporciona unes eines excel·lents per fer més coses, fer el seguiment de les coses importants i limitar les distraccions perquè et puguis concentrar en el moment.

Aprèn a estalviar temps i mantenir la concentració

Un Mac, un iPad, un iPhone i un Apple Watch.

Utilitzar el Mac amb altres dispositius

El Mac funciona de manera integrada amb tots els teus dispositius d’Apple. Utilitza l’AirPlay per veure contingut de l’iPhone al Mac i l’AirDrop per compartir ràpidament arxius amb amics que estiguin a prop, entre altres accions.

Descobreix com utilitzar el Mac i els dispositius conjuntament

L’escriptori d‘un Mac amb dues finestres obertes, el Finder amb arxius de l’iCloud Drive, el Safari i la configuració de la funció “Ocultar el meu correu”.

Protegir la teva privacitat i les teves dades

No hi ha res més important que protegir la teva privacitat i la seguretat de les teves dades. El Mac et proporciona les eines i apps que necessites per protegir la teva informació personal i mantenir la seguretat del Mac, des de la prevenció de seguiment intel·ligent fins a la protecció de privacitat de correu electrònic, entre altres.

Descobreix com tenir protegides les teves dades i mantenir‑les privades

La finestra per canviar la contrasenya.

Has oblidat la contrasenya?

Aprèn a canviar o restablir la contrasenya de l’ID d’Apple.

Canviar la contrasenya de l’ID d’Apple

L’app Llibres amb les guies Mac Essentials.

Obtenir la guia Essentials

Tens un Mac nou? Aprèn les nocions bàsiques del teu model.

Obtenir la guia Essentials del Mac

Una icona amb dos éssers humans.

Contactar amb el servei de suport d’Apple

Si tens dubtes, pots posar-te en contacte amb Apple per obtenir ajuda.

Posar-se en contacte amb Apple per obtenir servei i suport tècnic

Per explorar el manual del macOS, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport tècnic del macOS.

No totes les funcions i contingut estan disponibles a tots els països o regions.