Ordinador Mac amb una finestra de vista ràpida oberta i piles de l’escriptori a la vora dreta de la pantalla.

Les tasques diàries, ara més fàcils

El macOS està carregat de funcions intel·ligents que fan més fàcil fer coses directament des de l’escriptori.

Descobreix què pots fer des de l’escriptori

El Launchpad mostra icones d’apps en un patró de retícula per tota la pantalla del Mac.

Apps per a tot el que vols fer

El Mac disposa d’apps integrades amb les quals pots fer coses increïbles. A més a més, a l’App Store del Mac trobaràs més apps fantàstiques.

Descobreix què pots fer amb les apps del Mac

Les preferències de la funció “En família” en què es mostren diferents opcions de comptes a la barra lateral i, a la dreta, els membres de la família i la seva informació.

La família és el primer

Amb el macOS i l’iCloud, els membres de la teva família poden compartir compres (com ara música o llibres), passar-s’ho bé, ser productius i estar connectats, tant se val on siguin.

Aprèn a compartir i a estar protegit

Icones que representen funcions de seguretat que ajuden a protegir les teves dades i el teu Mac.

Protegeix les teves dades i el teu Mac

No hi ha res més important que la seguretat de les teves dades. El Mac t’ofereix eines per protegir les teves dades i el teu Mac d’una manera encara més segura.

Descobreix com tenir protegides les teves dades

Un Mac, un iPad, un iPhone i un Apple Watch.

El Mac forma part d’un gran equip

El Mac funciona de manera integrada amb els teus altres dispositius d’Apple. Només fent un clic o prement un botó, pots ampliar l’escriptori del Mac utilitzant l’iPad, compartir arxius amb amics de forma senzilla i molt més.

Descobreix com utilitzar el Mac i els dispositius conjuntament

Per explorar el manual del macOS, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport tècnic del macOS.