El Logic Remote amb un projecte que s’està reproduint.

Controlar la música de manera remota

El Logic Remote et permet controlar el Logic Pro i el GarageBand del Mac amb l’iPad o l’iPhone, i també el MainStage amb l’iPad. Pots gravar, mesclar i també tocar els instruments tàctils que hi hagi a la sala gràcies al Multi-touch, que converteix l’iPad o l’iPhone en un mesclador, un control de transport i un instrument tàctil flexible.

Per obtenir més informació, consulta l’article Començar a utilitzar el Logic Remote.