ID d’Apple

Necessites un ID d’Apple per descarregar ítems de l’iTunes Store, utilitzar Genius o subscriure’t a la biblioteca musical a l’iCloud. Consisteix en una adreça de correu electrònic (per exemple, annagrau@icloud.com) i una contrasenya.

Nota: En algunes ubicacions pots utilitzar un número de telèfon en lloc d’una adreça de correu electrònic com a ID d’Apple. Consulta l’article de suport d’Apple Utilitzar el teu número de mòbil com a ID d’Apple.

Si has adquirit ítems al lloc web d’Apple, has fet servir les fotos a l’iCloud o has comprat un llibre de fotos o tens un compte de l’iCloud, ja tens un ID d’Apple. Si encara no el tens, pots configurar-ne un mitjançant l’iTunes.

Consulta la pàgina de suport de l’ID d’Apple. Per crear‑ne un, visita el lloc web de l’ID d’Apple.