Finestra del Catàleg Tipogràfic que mostra un tipus de lletra que s’acaba d’instal·lar.

Donar vida al text

T’has descarregat un tipus de lletra fantàstic d’Internet? Instal·la’l amb el Catàleg Tipogràfic per poder-lo fer servir a totes les teves apps.

Com instal·lar tipus de lletra

Finestra del Catàleg Tipogràfic que mostra la col·lecció Moderns de tipus de lletra.

Accedir als tipus de lletra que més utilitzes

Organitza els tipus de lletra en col·leccions i biblioteques per accedir ràpidament als tipus de lletra que utilitzes sempre.

Com crear col·leccions i biblioteques de tipus de lletra

Finestra del Catàleg Tipogràfic que mostra el tipus de lletra Apple Color Emoji.

Seleccionar el tipus de lletra perfecte

No tens clar l’aspecte que té un tipus de lletra concret? Fes una ullada al tipus de lletra al Catàleg Tipogràfic per veure una mostra dels caràcters a la pantalla o imprimir-ne una mostra.

Com veure i imprimir tipus de lletra

Per explorar el manual de l’app Catàleg Tipogràfic, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina.