Ajuda Catàleg Tipogràfic

Benvingut al Catàleg Tipogràfic

Instal·la, gestiona i previsualitza els tipus de lletra al Mac.

Finestra del Catàleg Tipogràfic que mostra una llista dels tipus de lletra amb la previsualització d’una mostra.
Finestra del Catàleg Tipogràfic que mostra un tipus de lletra que s’acaba d’instal·lar.

Donar vida al text

T’has descarregat un tipus de lletra fantàstic d’Internet? Instal·la’l amb el Catàleg Tipogràfic per poder-lo fer servir a totes les teves apps. Només has de fer clic a el botó Afegir a la barra d’eines del Catàleg Tipogràfic.

Finestra del Catàleg Tipogràfic que mostra la col·lecció Moderns de tipus de lletra.

Accedir als tipus de lletra que més utilitzes

Organitza els tipus de lletra en col·leccions i biblioteques per accedir ràpidament als tipus de lletra que utilitzes sempre. Per començar, fes clic a el botó Afegir a sota de la llista de col·leccions.

Finestra del Catàleg Tipogràfic que mostra el tipus de lletra Apple Color Emoji.

Seleccionar el tipus de lletra perfecte

No tens clar l’aspecte que té un tipus de lletra concret? Fes una ullada al tipus de lletra al Catàleg Tipogràfic per veure una mostra dels caràcters. Canvia la previsualització al teu gust fent clic a el botó Mostra,el botó Repertori,el botó Personalitzar o el botó Informació.