L’app Buscar amb una llista d’amics a la barra lateral i la seva ubicació al mapa de la dreta.

No perdis la pista de la família i els amics

Configura notificacions per saber quan canvia la ubicació d’una amistat, familiar o un contacte o per notificar a altres persones on ets tu.

Com configurar les notificacions d’ubicació

L’app Buscar amb una llista de dispositius a la barra lateral i la seva ubicació al mapa de la dreta.

Buscar un dispositiu perdut

Utilitza l’app Buscar per augmentar la probabilitat de trobar un dispositiu perdut encara que no estigui connectat a internet.

Com trobar un dispositiu

L’app Buscar amb una llista d’objectes a la barra lateral i la seva ubicació al mapa de la dreta.

Troba objectes quotidians

Fixa un AirTag a objectes com ara unes claus per trobar‑les ràpidament si no saps on són.

Com localitzar un objecte

Per explorar el manual d’ús de l’app Buscar, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport de l’app Buscar.