Les opcions de configuració d’Active Directory, amb la secció d’opcions avançades ampliada.

Connectar-se a un servei de directoris

Utilitza un sol conjunt de credencials per accedir als recursos de la xarxa connectant el Mac a un servei de directoris, com ara Active Directory.

Com connectar-se a Active Directory

Per explorar el manual d’ús de la Utilitat de Directoris, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.