Ajuda Utilitat de Directoris

Benvingut a la Utilitat de Directoris

Afegeix i configura connexions avançades a servidors de directoris, canvia polítiques de cerca i consulta els atributs d’usuaris i grups.

Finestra de la Utilitat de Directoris, amb el tauler Serveis.
El quadre de diàleg de configuració d‘Active Directory, amb la secció d‘opcions ampliada.

Connectar-se a un servei de directoris

Utilitza un sol conjunt de credencials per accedir als recursos de la xarxa connectant el Mac a un o més serveis de directori, com ara Open Directory o Active Directory. Fes clic a Serveis i, aleshores, fes doble clic al servei que vulguis configurar.

Tauler de l’Editor de Directori.

Assigna als usuaris el nivell d‘accés que necessitin

Comprova que els teus usuaris tinguin accés als serveis i recursos de la xarxa que necessiten administrant els atributs d‘usuari i de grup en un servidor de directoris. Fes clic a l’Editor de Directori i selecciona un registre per veure’n els atributs.