Manual de la Utilitat de Directoris

per al macOS Mojave

El quadre de diàleg de configuració d’Active Directory, amb la secció d’opcions ampliada.

Connectar-se a un servei de directoris

Utilitza un sol conjunt de credencials per accedir als recursos de la xarxa connectant el Mac a un servei de directoris, com ara Active Directory.

Com connectar-se a Active Directory

Tauler de l’Editor de Directori.

Assignar als usuaris el nivell d’accés que necessitin

Comprova que els teus usuaris tinguin accés als serveis i recursos de la xarxa que necessiten administrant els atributs d’usuari i de grup en un servidor de directoris.

Com assignar als usuaris el nivell d’accés que necessitin

Per explorar el manual de la Utilitat de Directori, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina.