Touch Bar

Una funció disponible a la part superior del teclat d’alguns ordinadors Mac. La Touch Bar et permet fer servir gestos familiars (com ara prémer, passar el dit o fer lliscar) per ajustar la configuració, utilitzar Siri, accedir a les tecles de funció i dur a terme tasques a les apps. En alguns models Mac, la Touch Bar incorpora un botó Escapada al costat esquerre.

La Touch Bar a la part superior del teclat.

Per omissió, la Touch Bar mostra la Control Strip, que permet ajustar les configuracions habituals (com ara la brillantor i el volum) i demanar a Siri. Pots ampliar la Control Strip per accedir a configuracions i funcions addicionals, com ara el Mission Control i el Launchpad, i també pots personalitzar‑la.

La Touch Bar, amb botons que varien segons l’app o la tasca, a l’esquerra, i la Control Strip, a la dreta.

Els altres botons de la Touch Bar varien en funció de l’app que facis servir o la tasca que duguis a terme. Per exemple, aquest és l’aspecte que té la Touch Bar quan escrius un correu electrònic a l’app Mail:

La Touch Bar amb els botons de l’app Mail que inclouen, d’esquerra a dreta: Emoji, Colors, Negreta, Cursiva, Subratllat, Alineació, Llistes i “Suggeriments d’escriptura”.

Consulta l’article de suport d’Apple Com utilitzar la Touch Bar del MacBook Pro.