Finestra de la Consola amb un missatge de registre seleccionat i detalls al tauler de la part inferior.

Comprovar el sistema

La Consola recopila missatges de registre generats per l’ordinador i els dispositius connectats, i com a usuari pots fer servir aquests missatges per comprovar el rendiment de l’ordinador i resoldre problemes.

Com veure els missatges de registre

Mostra com desar una cerca a la Consola després d’haver introduït els criteris de cerca.

Trobar exactament el que necessites

Utilitza una frase de cerca per trobar missatges de registre i activitats segons les teves necessitats. També pots desar una cerca per tornar-la a utilitzar.

Com buscar els missatges de registre

Finestra de la Consola amb l’informe wifi.log seleccionat i detalls a sota.

Localitzar i compartir

A més dels missatges de registre, també pots veure els informes de l’activitat del sistema i compartir aquests informes amb un tècnic de suport o una altra persona que t’ajudi a solucionar un problema.

Com compartir els informes

Per explorar el manual d’ús de l’app Consola, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.