Auriculars Beats Solo 4

Personalitza el dispositiu Beats

L’app Beats et permet canviar fàcilment el nom dels auriculars, auriculars intraaurals o altaveus Beats perquè reflecteixin el teu estil. L’app Beats també et pot suggerir alguns noms amb caràcter per al dispositiu.

Canviar el nom del dispositiu

Auriculars intraaurals Beats Solo Buds Wireless

Coneix el teu nivell d’energia

Estàs a punt de començar una sessió d’entrenament? L’app Beats t’ajuda a assegurar-te que els teus auriculars, auriculars intraaurals o altaveus Beats tinguin tanta energia com tu.

Consultar el nivell de càrrega

Auriculars intraaurals Beats Studio Buds +

Fes que soni com tu vols

Fes servir l’app Beats per seleccionar un mode d’escolta als auriculars o als auriculars intraaurals Beats. Selecciona la cancel·lació de soroll activa per bloquejar els sons externs. Selecciona el so ambiental per sentir els sons del teu entorn.

Controlar la cancel·lació del soroll i el so ambiental

Altaveus Beats Pill

Ampliar-lo o canviar de canal

Fes servir l’app Beats per afegir un segon altaveu Pill per amplificar el so. També pots reproduir el canal d'àudio esquerre des d'un altaveu i el dret des de l'altre per gaudir d’una experiència de so encara més dinàmica.

Crea un grup d’amplificació o un parell estèreo