Et Safari-vindu som viser sidepanelet med en fanegruppe markert.

Kom i gang med Safari på Mac

Lær det grunnleggende for å komme raskt i gang. Gå til et nettsted, søk på nettet, angi en startside og lag bokmerker til nettsteder du vil gå tilbake til senere.

Slik kommer du i gang med Safari

Et Safari-vindu som viser en delt fanegruppe, og et vindu som viser personene i gruppen.

Del fanegrupper

Samarbeid med venner, familiemedlemmer eller kolleger i en delt fanegruppe.

Slik deler du fanegrupper og samarbeider i Safari

Et vindu som viser Safari-innstillinger for nettsteder, med «Delt på tvers av enheter» markert under sidepanelet.

Synkroniser innstillinger for nettsteder på tvers av enheter

Bruk innstillingene du valgte for et nettsted, på alle Apple-enhetene dine hvor du er logget på med samme Apple-ID.

Slik deler du innstillinger i Safari

Et vindu for å legge inn kredittkortinformasjon, inkludert kortets sikkerhetskode.

Autoutfyll kredittkort med sikkerhetskodene deres

Fullfør nettbestillinger med et kredittkortinformasjon som allerede er lagret, inkludert sikkerhetskoden.

Slik autoutfyller du kredittkortinformasjon i Safari

Overlappende vinduer.

Tillat popupvinduer

Velg hvilke nettsteder som kan vise popupvinduer.

Tillat popupvinduer

Papirkurv-symbolet.

Har du informasjons-kapsler?

Slett informasjonskapsler som nettsteder oppbevarer på Macen – eller tillat informasjonskapsler.

Fjern eller aktiver informasjonskapsler

Det smarte søkefeltet for et Privat nettlesing-vindu og for et normalt vindu.

Privat nettlesing

Hold nettleserloggen privat.

Bruk privat nettlesing

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Safari, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til nettstedet for kundestøtte for Safari.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.