iMac (27", ultimo 2012 og nyere modeller): Isættelse og udskiftning af hukommelse

Se, hvordan du monterer ekstra hukommelse eller udskifter hukommelsen i en iMac (27", ultimo 2012) eller iMac (27", ultimo 2013).

Bemærk: På iMac (21,5", ultimo 2012) og iMac (21,5", ultimo 2013) er der ikke noget hukommelsesrum, som brugeren har adgang til. Udskiftning af hukommelse på iMac (21,5", ultimo 2012) og iMac (21,5", ultimo 2013) skal udføres af en Apple Store-butik eller en autoriseret Apple-serviceudbyder.

Generelle oplysninger

Computere af typen iMac (27", ultimo 2012) og iMac (27", ultimo 2013) har fire SO-DIMM DDR3 SDRAM-pladser (Synchronous Dynamic Random-Access Memory), som sidder i et rum bag på computeren lige over strømstikket. Der kan bruges 4 GB eller 8 GB SO-DIMM-moduler af typen 1600 MHz DDR3-hukommelse på hver plads. Computeren understøtter maksimalt 32 GB hukommelse (et SO-DIMM-modul på 8 GB på hver plads).

Bemærk: Brug SO-DIMM-moduler, der overholder visse kriterier.

Montering

1. Sluk computeren ved at vælge Luk nedApple-menuen ().
  2. Fjern strømledningen og alle andre kabler fra computeren.
  3. Læg et blødt, rent håndklæde eller viskestykke på skrivebordet eller en anden jævn flade for at undgå at ridse skærmen.
  4. Tag fat i siderne på computeren, og læg den forsigtigt på håndklædet eller viskestykket med skærmen nedad.
  5. Åbn dækslet til hukommelsesrummet ved at trykke på den lille grå knap lige over strømstikket.
  6. Dækslet til hukommelsesrummet åbnes, når knappen trykkes ind. Fjern dækslet, og læg det til side.

7. Bemærk: Der er en illustration på undersiden af dækslet, der viser håndtagene i hukommelsesrummet, og hvordan DIMM-modulet skal vende. Der er forskel på, hvordan modulet skal vende i iMac (27", ultimo 2012) og iMac (27", ultimo 2013) .
  8. Find de to håndtag i højre og venstre side af hukommelsesrummet. Skub de to håndtag udad for at låse hukommelsesrummet op.
  9. Når hukommelsespladsen er låst op, skal du trække håndtagene mod dig, så du får adgang til den enkelte DIMM-plads.
  10. Fjern et DIMM-modul ved at trække modulet lige op og ud. Bemærk: For hvert DIMM-modul er der en rille, så modulet ikke sættes forkert i. Der er forskel på, hvordan DIMM-modulet skal vende i iMac (27", ultimo 2012) og iMac (27", ultimo 2013) som vist nedenfor.
  11. iMac (27", ultimo 2012): modulplacering

iMac (27", ultimo 2013): modulplacering

12. Sæt et DIMM-modul i ved at trykke det ned i pladsen, indtil det klikker på plads.
  13. Når alle DIMM-moduler er sat i, skal du skubbe de to håndtag tilbage i rummet, indtil der lyder et svagt klik.
  14. Sæt dækslet til hukommelsesrummet på plads. Det er ikke nødvendigt at hive i knappen til RAM-rummet, når dækslet sættes på plads.
  15. Stil computeren op. Slut strømledningen og alle andre kabler til computeren igen, og start derefter computeren.

Se iMac (medio 2007) og nyere modeller: Om nye starttoner, hvis der afspilles en tone, når du har monteret eller udskiftet hukommelse.

Se artiklen iMac: Sådan fjernes og installeres hukommelse for at få oplysninger om montering af hukommelse på andre iMac-modeller.