Hukommelsesspecifikationer for iMac (21,5" og 27", ultimo 2012)

Her kan du se, hvilke typer hukommelse der kan bruges til iMac (21,5", ultimo 2012) og iMac (27", ultimo 2012).

iMac (21,5'', ultimo 2012)

iMac (21,5", ultimo 2012) har to indbyggede SDRAM-pladser. Computeren leveres med mindst 8 GB DDR3 SDRAM i form af to 4 GB DIMM-moduler på de to pladser. Computeren understøtter maksimalt 16 GB RAM (et SO-DIMM-modul på 8 GB på hver plads).

iMac (21,5", ultimo 2012) kan konfigureres med den ønskede mængde SDRAM ved bestilling. Der kan bruges RAM-moduler på 4 eller 8 GB på hver plads.

RAM-modulerne i computere af typen iMac (21,5", ultimo 2012) er ikke tilgængelige for brugerne. Henvend dig i en Apple Store-butik eller hos en autoriseret Apple-serviceudbyder, hvis du vil have udskiftet RAM i en iMac (21,5", ultimo 2012).

iMac (27'', ultimo 2012)

I computere af typen iMac (27'', ultimo 2012) er der fire SDRAM-pladser i et rum bagest i computer. Computeren leveres med mindst 8 GB DDR3 SDRAM i form af to 4 GB DIMM-moduler på to pladser. Computeren understøtter maksimalt 32 GB RAM (et SO-DIMM-modul på 8 GB på hver plads).

Alle SO-DIMM-moduler (Small-Outline Dual Inline Memory Modules), der opfylder følgende betingelser, kan anvendes:

• PC3-12800
  • Uden buffer
  • Ikke-paritet
  • 204-pin
  • 1600 MHz
  • DDR3 SDRAM

Der kan bruges RAM-modulstørrelser på 4 eller 8 GB på hver plads.

DIMM-moduler med en eller flere af følgende funktioner fungerer ikke i iMac (27", ultimo 2012):

• Registre eller buffere
  • PLL'er
  • ECC
  • Paritet
  • EDO RAM

Følg altid opgraderingsinstruktionerne ved isættelse af hukommelse. Yderligere oplysninger kan ses i iMac (27", ultimo 2012): Isættelse og udskiftning af hukommelse