Talen

iOS: thuisdeling instellen op een iOS-apparaat

Met thuisdeling in iOS 4.3 en hoger kunt u een volledige iTunes-bibliotheek streamen via een Wi-Fi-thuisnetwerk vanaf een Mac of pc rechtstreeks naar een iPhone, iPad of iPod touch.

Alles verbergen | Alles weergeven

Thuisdeling instellen in iTunes op een computer

U moet eerst thuisdeling inschakelen op de computer om de iTunes-bibliotheek te streamen naar een iOS-apparaat.

Opmerking: u hebt iTunes 10.2 of hoger nodig om een iTunes-bibliotheek te streamen naar een iOS-apparaat.

1. Open iTunes op een computer.
  2. iTunes 11 en hoger: kies Archief > Thuisdeling > Schakel thuisdeling in.
    iTunes 10.2 t/m 10.7: kies Geavanceerd > Schakel thuisdeling in.
  3. Voer de Apple ID en het wachtwoord in die u gebruikt voor de iTunes Store en klik vervolgens op 'Schakel thuisdeling in'. U moet dezelfde Apple ID en hetzelfde wachtwoord invoeren op de computer en het iOS-apparaat.
  4. Herhaal de stappen van 1 tot en met 3 op elke computer waarop u thuisdeling wilt gebruiken.

Nu dat u thuisdeling hebt ingesteld op de computer, volgt u de onderstaande instructies om thuisdeling in te stellen en te gebruiken op een iPhone, iPad en iPod touch.

Thuisdeling instellen op een iOS-apparaat

1. Tik op Instellingen > Muziek of Instellingen > Video om thuisdeling in te schakelen.
    Opmerking: thuisdeling inschakelen voor een van de twee instellingen, schakelt thuisdeling in voor beide typen materiaal.
  2. In het onderdeel Thuisdeling voert u dezelfde Apple ID en hetzelfde wachtwoord in die u hebt ingevoerd op de computer (of computers) en tikt u op de Return-knop.
    Instellingen

Materiaal via thuisdeling afspelen op een iOS-apparaat

iPhone

1. In iOS 5 en hoger tikt u op [Muziek of Video's]Meer...Gedeeld of bij oudere iOS-versies tikt u op iPod > Meer… > Gedeeld .
  2. Selecteer een gedeelde bibliotheek.

iPad en iPod touch

Gedeelde muziek beluisteren:

1. In iOS 5 en hoger tikt u op MuziekMeer...Gedeeld of tikt u op iPod > Bibliotheek in oudere iOS-versies.
  2. Selecteer een gedeelde bibliotheek.

Gedeelde video's bekijken:

1. Tik op Video's > Gedeeld.
  2. Selecteer een gedeelde bibliotheek.

Additional Information

Als u het foutbericht 'Thuisdeling inschakelen niet mogelijk' ontvangt op het apparaat, hebt u mogelijk het wachtwoord verkeerd ingevoerd. Tik op 'OK' en probeer opnieuw.

Foutbericht

Voor meer informatie over thuisdeling in iTunes raadpleegt u:

Laatst gewijzigd op: 21-jan-2014
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 21-jan-2014
  • Article: HT4557
  • Views:

• Rating:

(1 reacties)