Sprog

iCloud: Fejlfinding af Find min iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

Symptomer

Med iCloud og iOS 5 eller en nyere version kan du finde, afspille lyd på, få vist en besked på, fjernlåse eller slette din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac-computer. Hvis disse funktioner ikke virker som forventet, kan du forsøge følgende fremgangsmåde for at løse problemet:

Bemærk: Der er også hjælp til fejlfinding til app'en Find min iPhone.

Løsning

Skjul alle afsnit | Vis alle afsnit

Generelle problemer

Enheden vises ikke i Find min iPhone

Det kan ske i følgende tilfælde:

• Datoen på enheden (iPhone, iPad eller iPod touch) er forkert. Vælg Indstillinger > Generelt > Dato & tid for at kontrollere og indstille datoen.
  • Enheden er ikke opdateret. Enheden skal køre med iOS 5 eller en nyere version.
  • Din iCloud-konto er ikke konfigureret på din enhed. Vælg Indstillinger > iCloud, og indtast dine iCloud-kontooplysninger.
  • Du har flere iCloud-konti på din iPhone, iPad eller iPod touch. Find min iPhone kan kun være aktiveret på en konto ad gangen. Log på Find min iPhone med en anden iCloud-konto, indtil din enhed vises.
  • Der er planlagt vedligeholdelse, eller der er opstået et problem, som påvirker Find Min iPhone. Brug Systemstatus for at se, om det er tilfældet.
  • Din enhed har mistet netværksforbindelsen. Hvis du har adgang til din enhed, og det ser ud til, at du har en aktiv internetforbindelse, skal du slå Flyfunktion til og fra. Hvis der stadig er problemer, skal du slukke og tænde enheden.
  • Find min Mac kan kun finde din Mac-computer, hvis den er sluttet til internettet via et kendt Wi-Fi-netværk. Hvis din Mac-computer kun er sluttet til internettet ved hjælp af et Ethernet-kabel, kan Find min Mac ikke finde din Mac-computer.

Enheden vises i Find min iPhone, men er offline

Det kan ske i følgende tilfælde:

• Din enhed er slukket – f.eks. fordi der ikke er mere batteri på. Bemærk, at den resterende batteritid for enheden vises i øverste højre hjørne af enhedens inforude, hvis der er forbindelse til internettet. Det er fortsat muligt at få afspillet lyd, sende en besked til og påbegynde sletning af alle data på iPhone, iPad eller iPod touch. Kommandoen modtages, når enheden er tændt og igen får forbindelse til internettet.
  • Mobilforbindelsen på din iPhone er afbrudt af dit mobilselskab. Det sker normalt, hvis du har kontaktet dit mobilselskab for at melde din enhed mistet eller stjålet, inden du fandt din telefon, og selskabet har deaktiveret dit SIM-kort eller din konto. Hvis det er tilfældet, kan du muligvis ikke længere finde, få vist en besked på eller slette alle dataene på din iPhone. Yderligere oplysninger kan ses i artiklen Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mister min enhed, eller den bliver stjålet?.
  • Din iPad, iPod touch eller Mac-computer er på vågeblus og er ikke tilsluttet et tidligere anvendt Wi-Fi-netværk. Du kan stadig anmode om en sletning, sende en besked til visning og låse enheden eller anmode om, at der afspilles lyd. Kommandoen udføres, når vågeblus afbrydes, og enheden igen får forbindelse til internettet.

En tidligere ejet enhed vises i Find min iPhone

En enhed vises på listen over enheder, når du logger på Find min iPhone, så længe Find min iPhone er slået til i iCloud-indstillinger eller Systemindstillinger på enheden eller Mac-computeren. Sørg for at fjerne din iCloud-konto samt alle personlige data fra enheden eller Mac-computeren, inden du sælger eller giver enheden eller Mac-computeren væk. Hvis enheden aktuelt er offline, kan du fjerne den fra enhedslisten ved at klikke på X til højre for enhedens navn (på icloud.com/find via en computer) eller ved at skubbe på enhedens navn på enhedslisten i iOS-app'en Find min iPhone og trykke på Fjern (Find min iPhone 2.0 eller nyere) eller Slet (Find min iPhone 1.3).

Bemærk: Hvis din enhed stadig er konfigureret til at bruge din iCloud-konto, vil den blive knyttet til siden Find min iPhone igen, næste gang enheden har forbindelse til internettet.

Jeg har fjernet en enhed. Hvordan tilføjer jeg den igen?

Hvis du fjerner en enhed, vil den automatisk blive tilføjet igen, næste gang enheden har forbindelse til internettet, hvis dit iCloud-brugernavn og din adgangskode er konfigureret på enheden under Indstillinger > iCloud. Hvis dette ikke sker, skal du læse afsnittet "Enheden vises ikke i Find min iPhone" ovenfor.

Meddelelsen ''Vi kunne ikke behandle din forespørgsel"

Du modtager denne meddelelse, hvis der er problemer med internetforbindelsen på din computer, eller den enhed, du forsøger at finde, blev fjernet fra listen med enheder, mens du var logget på.

Jeg kan ikke aktivere Find min Mac

Dette kan ske, hvis:

• Du ikke har administratorrettigheder på din Mac. Meddelelsen " Godkendelse af administrator kræves" vises under Find min Mac i ruden med systemindstillinger for iCloud. Log af kontoen, og log på den igen med administratorrettigheder. Prøv herefter at aktivere Find min Mac på denne konto.
  • Din Mac har en gammel gendannelsespartition. Meddelelsen "Opdatering af gendannelsessystem krævet" vises under Find min Mac i ruden med systemindstillinger for iCloud. Vælg Softwareopdatering på Apple-menuen (), og installer opdateringen til Mac OS X-gendannelsesharddisk til din version af OS X.
  • Gendannelsespartitionen på din Mac kan være beskadiget. Prøv at kontrollere og reparere partitionen ved hjælp af Diskværktøj.

Enheden er stadig tilknyttet en tidligere ejers konto

Ved indstilling af en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 7 kan du blive bedt om at angive en tidligere ejers Apple-id og adgangskode, fordi enheden stadig er tilknyttet den tidligere ejers konto med aktiveringslås til Find min iPhone. Du er nødt til at kontakte den tidligere ejer og få vedkommende til at fjerne enheden fra vedkommendes konto.

Problemer med at finde en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

Enheden vises ikke på listen med enheder

Du kan indstille op til 100 enheder med samme Apple-id. Hvis du forsøger at føje mere end 100 enheder til Find min iPhone sammen med din iCloud-konto, vises de ekstra enheder ikke på listen Alle enheder (iOS 7 og nyere versioner) eller Enheder (iOS 6). Hvis du har brug for at tilføje en ny enhed, og der allerede er registreret 100 enheder, skal en af de eksisterende fjernes fra listen med enheder, før der kan tilføjes en ny.

Advarslerne "Ingen tilgængelige lokaliteter", "Offline" eller "Lokalisering er slået fra"

Dette kan ske i følgende tilfælde:

• Datoen på din enhed er forkert. Vælg Indstillinger > Generelt > Dato & tid for at kontrollere og indstille datoen.
  • iOS-enheden er slukket i øjeblikket, eller den ikke er sluttet til et datanetværk (Edge, 3G/4G eller Wi-Fi). Vent nogle minutter, og prøv igen.
  • Din iPad (kun Wi-Fi), iPod touch eller Mac-computer er slukket i øjeblikket, eller den er ikke sluttet til et Wi-Fi netværk.
  • Lokalitetstjenester er ikke slået til på din iPhone, iPad eller iPod touch (i Indstillinger > Anonymitet) eller i Mac-computerens indstillinger (Dato & tid). Få mere at vide om Lokalitetstjenester på Mac-computeren:
  • Du opholder dig i et land, hvor Apple ikke tilbyder denne tjeneste. Denne tjeneste er ikke tilgængelig i alle lande grundet tekniske eller juridiske begrænsninger.

Placeringen er tilsyneladende forældet eller upræcis

Det kan forekomme, hvis du tidligere har lokaliseret din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, og din enhed endnu ikke har forsynet iCloud med en opdateret placering.

Bemærk: Din enheds sidste kendte position er tilgængelig i et døgn. Efter 24 timer kan du ikke længere se den sidste kendte position, hvis enheden er offline eller af andre årsager ikke kan oprette forbindelse til Find min iPhone for at sende en opdateret position.

Placeringscirklen er for stor til at kunne bruges til noget

Det kan forekomme, hvis din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac er i gang med at fastslå en mere nøjagtig position eller er ikke i stand til at oplyse en mere nøjagtig position. Vent nogle minutter, og opdater kortet igen.

Problemer med at få en besked vist

Besked er ikke modtaget

Det kan ske, hvis din enhed har været offline, siden beskeden blev afsendt. Se afsnittet Generelle problemer ovenfor for at få mere at vide. Når beskeden vises på din enhed, vil du modtage en e-post med bekræftelse på din primære Apple ID-adresse.

Lyd, der er sendt fra en enhed, kan ikke slås fra

Hvis en lyd sendes til en enhed, afspilles lyden, indtil du klikker på OK i Find min iPhone-beskeden, indtil enheden slukkes eller efter to minutter. Lyden afspilles også på enheder, hvor lyden er slået fra eller Forstyr ikke er slået til.

Problemer med funktionen Mistet eller Låst og din adgangskode

Enheder er låst med din aktuelle adgangskode. Hvis der ikke er en adgangskode til enheden, bliver du bedt om at oprette en kode.

Visse konfigurationer gør det muligt at benytte en firecifret adgangskodelås, men kræver, at den skal være sikker (den må f.eks. ikke være "1234"). Hvis den nye adgangskodelås, du prøver at anvende, ikke overholder de krav, der gælder for din enhed, ændres adgangskodelåsen ikke, men din enhed bliver låst (med den eksisterende adgangskode).

Kun Apple Store-butikker og autoriserede Apple-serviceudbydere har mulighed for at låse disse computere op, hvis de er beskyttet af en firmwareadgangskode – f.eks. en adgangskode fra Find min Mac.

Hvis du ikke kan huske firmwareadgangskoden til computeren, kan du lave en serviceaftale med enten en Apple Store-butik eller en autoriseret Apple-serviceudbyder. Hvis du vil bruge en Apple Store-butik, skal du lave en reservation i Genius Bar (findes kun i nogle lande).

Problemer med sletning

Der vises ingen bekræftelse af, at dataene på enheden er blevet slettet

Det kan ske, hvis enheden har været offline, siden anmodningen om sletning blev sendt. Se afsnittet Generelle problemer ovenfor for at få mere at vide. Når en sletning er startet, modtager du en e-post med bekræftelse på adressen for dit primære Apple-id.

Jeg fandt min enhed efter en sletning

Hvis det sker, skal du vente på, at sletningen er færdig (under sletningen vises der et Apple-logo på iOS-enheder, og på en Mac-computer vises der en låseskærm med adgangskode). Når sletningen er gennemført på en iOS-enhed, skal du slutte den til computeren og gendanne enheden fra en aktuel sikkerhedskopi ved hjælp af iTunes eller fra en iCloud-sikkerhedskopi. Hvis indholdet på en Mac-computer er slettet, skal du indtaste den adgangskode, der var indstillet på tidspunktet for sletningen, for at geninstallere din version af OS X fra gendannelsespartitionen. Når OS X er installeret, kan du gendanne fra en Time Machine-sikkerhedskopi, hvis du har lavet en sådan.

Funktionens tilgængelighed i visse lande

Af juridiske årsager kan kunder fra Sydkorea ikke bruge funktionen til at finde en enhed. Alle andre Find min iPhone-funktioner er tilgængelige: få vist en besked, afspille en lyd, låse og slette.

Hvis du rejser til udlandet, anbefales det at slå dataroaming til, så du kan finde enheden, hvis du mister den.

1. Gør et af følgende:
    • Gå til Indstillinger > Mobil (iOS 7 eller en nyere version).
    • Gå til Indstillinger > Generelt > Mobil (iOS 6).
  2. Slå Dataroaming til.

Hvis Dataroaming er slået fra, er der kun forbindelse til din iPhone eller iPad Wi-Fi + 3G eller 4G, hvis enheden er sluttet til et Wi-Fi-netværk (f.eks. en iPad Wi-Fi eller iPod touch).

Bemærk: Aktivering af Dataroaming kan betyde en væsentligt større mobilregning. Kontakt dit mobilselskab, hvis du har brug for flere oplysninger.

Sporing af din enhed på et kort kræver, at der er tilgængelige kortdata om området. Alle andre Find min iPhone-funktioner virker stadig: Afspil en lyd, låst eller mistet (der også viser en besked) og slet. Funktionen mistet indeholder en mulighed for at spore din enhed på baggrund af kortlokaliteten. Denne funktion kræver adgang til data i Kort. Hvis der ikke er kortdata tilgængelige, låser funktionen Mistet bare enheden. Du har mulighed for at sende en besked til den.

Yderligere oplysninger

Vigtigt: Oplysninger om tredjepartswebsteder og -produkter er kun inkluderet til orientering og er ikke udtryk for hverken godkendelse eller anbefaling. Apple påtager sig ikke noget ansvar for udvalget af, ydeevnen på eller brugen af oplysninger eller produkter, der findes på tredjepartswebsteder. Apple inkluderer kun disse som en service til vores brugere. Apple har ikke afprøvet de oplysninger, der findes på disse websteder, og fremsætter ingen erklæringer angående deres nøjagtighed eller pålidelighed. Der er altid en risiko forbundet med at bruge oplysninger eller produkter, der findes på internettet, og Apple påtager sig intet ansvar i denne forbindelse. Tredjepartswebsteder er uafhængige af Apple, og Apple har ikke kontrol over indholdet på sådanne websteder. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.

Sidst ændret: 15-11-2013