Apple-logo med statuslinje efter opdatering eller gendannelse af iPhone, iPad eller iPod touch

Efter at du har opdateret iOS eller iPadOS, gendannet fra en sikkerhedskopi eller slettet alle data på iPhone, iPad eller iPod touch, vises Apple-logoet sammen med en statuslinje.

Hvis dette sker, kan statuslinjen bevæge sig meget langsomt, eller det kan se ud, som om den ikke bevæger sig.

Vent på, at enheden færdiggør opdateringen, gendannelsen eller sletningen.

Statuslinjen viser statussen for installering. Den tid, det tager, afhænger af antallet af arkiver på enheden, og om du sletter, opdaterer eller opgraderer iOS eller iPadOS. Denne proces tager få minutter, hvis din enhed har få eller ingen data, eller hvis du sletter enheden. Hvis du har mange arkiver på din enhed, kan processen tage fra få minutter til en time.

Hvis enheden vises på din computer, og hvis du kan indstille synkronisering og synkronisere indhold, er processen færdig. Lad din enhed være sluttet til din computer, og vent på, at overførslen gennemføres.

Hvis du opdaterer trådløst, skal du slutte din enhed til en strømkilde, så den ikke løber tør for strøm under installeringen. Hvis enheden løber tør for strøm, skal du slutte den til en strømkilde og tænde enheden, så opdateringen eller gendannelsen kan gennemføres.

Hvis du tror, at opdateringen er gået i stå, skal du trykke på én af knapperne. Hvis der vises en opdateringsbesked, er opdateringen stadig i gang.

I nogle tilfælde vil du se, at statuslinjen viser, at processen er gennemført, hvorefter den starter igen.

Billedtekst mangler

Få hjælp

Hvis opdateringen eller gendannelsen ikke gennemføres, eller hvis enheden ikke svarer, skal du genstarte enheden.

Hvis enheden har været i denne tilstand i flere timer, skal du kontakte Apple-support.