Sprog

iOS: Enheden genkendes ikke i iTunes til Windows

Symptomer

Din iPhone, iPad eller iPod touch vises måske ikke under Enheder i iTunes, når du slutter enheden til en pc, der kører Windows. Følgende kan også forekomme:

• Enheden kan ikke gendannes i iTunes.
  • Der vises et udråbstegn, et spørgsmålstegn, stikikon eller et "X" ises ved siden af enhedsposten i Enhedshåndtering.
  • iTunes ophører med at genkende enheden under en opdatering eller gendannelse.

Løsning

Hvis du har en iPod classic, iPod nano, iPod shuffle eller en ældre model af iPod, som ikke er en iOS-enhed, skal du følge fremgangsmåden i artiklen iPod vises ikke i iTunes i stedet for fremgangsmåden i denne artikel.

Følg denne fremgangsmåde, og test efter hvert afsnit, om problemet er blevet løst.

Skjul alle afsnit | Vis alle afsnit

1. Opdater iTunes

Sørg for, at den nyeste version af iTunes er installeret på computeren. I iTunes skal du vælge "Søg efter opdateringer" på menuen Hjælp.

2. Undersøg USB-kablet

Kontroller, om 30-pin til USB-kablet eller Lightning Connector til USB-kablet er fri for urenheder, og om det er beskadiget. Test med et andet kabel, hvis du har et.

USB-kabler, der følger med produkter eller tilbehør fra andre producenter, understøtter muligvis kun opladning af disse produkter og ikke overførsel af data, eller de virker muligvis kun sammen med det produkt, som de fulgte med. Hvis du bruger denne type kabler til at synkronisere med, kan det skabe problemer. Hvis du bruger et etui fra en anden producent, f.eks. med ekstra batteri, skal du prøve at fjerne etuiet og slutte USB-kablet fra Apple direkte til enheden.

3. Kontroller, om Apple Mobile Device Support er installeret

iOS-enheder skal bruge Apple Mobile Device Support, som normalt installeres automatisk sammen med iTunes. Følg nedenstående fremgangsmåde til dit Windows-operativsystem for at se, om Apple Mobile Device Support er installeret.

• Windows XP: Klik på Start, og vælg Kontrolpanel. Åbn Tilføj eller fjern programmer i kontrolpanelet, og se efter, om Apple Mobile Device Support kan ses på listen over installerede programmer.
  • Windows Vista og Windows 7: Klik på Start, og vælg Kontrolpanel. Klik på Fjern et program (eller Programmer og funktioner, hvis du bruger klassisk visning i Windows Vista), og se efter, om Apple Mobile Device Support er med på listen over installerede programmer.
  • Windows 8: Flyt markøren til det øverste højre hjørne, klik på forstørrelsesglasset, skriv Kontrolpanel, og tryk på Enter. Klik på "Fjern et program".  Kontroller, om Apple Mobile Device Support vises på listen med aktuelt installerede programmer.

Hvis Apple Mobile Device Support ikke er på listen, skal du fjerne iTunes, QuickTime, Apple Softwareopdatering og Apple Application Support. Derefter skal du geninstallere iTunes. Følg nedenstående fremgangsmåde for din Windows-udgave:

Hvis Apple Mobile Device Support stadig ikke er installeret, når du har geninstalleret iTunes, skal du følge fremgangsmåden i Problemer med at installere iTunes eller QuickTime til Windows.

4. Genstart Apple Mobile Device-tjenesten

Følg fremgangsmåden i Sådan genstartes AMDS (Apple Mobile Device-tjeneste) i Windows for at genstarte Apple Mobile Device-tjenesten.

5. Kontroller, om Apple Mobile Device USB-driveren er installeret

Windows XP

1. Slut enheden til computeren.
  2. Luk iTunes, hvis programmet starter.
  3. I menuen Start skal du højreklikke på Denne computer og vælge Egenskaber.
  4. Klik på fanen Hardware, og klik derefter på knappen Enhedshåndtering. Herefter åbnes vinduet Enhedshåndtering.
  5. Klik på plus-tegnet (+) til venstre for USB-controllere i kolonnen for at udvide emnet.

6. Find Apple Mobile Device USB-driveren på listen. Hvis posten er vist uden ikoner med "x", "!" eller "?" ovenover, er driveren korrekt installeret. Fortsæt til næste afsnit med overskriften "Kontroller, om der er konflikter med software fra andre producenter".
  • Hvis Apple Mobile Device USB-driveren ikke er på listen, skal du fortsætte til afsnittet nedenfor med overskriften "Apple Mobile Device USB-driveren er ikke på listen".
  • Hvis Apple Mobile Device USB-driveren er på listen, men der er et rødt "X" ved siden af enhedsposten, er enheden deaktiveret. Du kan aktivere enheden ved at højreklikke på posten med enheden i Enhedshåndtering og vælge Aktiver i genvejsmenuen.

• Hvis Apple Mobile Device USB-driveren er på listen, men der vises et udråbstegn eller et spørgsmålstegn over den, skal du fortsætte med de næste trin for at geninstallere Apple Mobile Device-driveren.

Geninstaller Apple Mobile Device-driveren

1. Højreklik på posten med Apple Mobile Device i Enhedshåndtering, og vælg Fjern i genvejsmenuen.
  2. Klik på OK i dialogboksen.
  3. Højreklik på "USB-controllere" i vinduet Enhedshåndtering, og vælg "Søg efter hardwareændringer" i genvejsmenuen.

Windows geninstallerer automatisk de nødvendige drivere og forsøger at aktivere enheden.

• Hvis der stadig er et udråbstegn eller spørgsmålstegn over posten med Apple Mobile Device USB-driveren, skal du fortsætte med nedenstående fremgangsmåde for at opdatere Apple Mobile Device-driveren manuelt.

Opdater Apple Mobile Device-driveren

1. Højreklik på posten med Apple Mobile Device i Enhedshåndtering, og vælg Opdater driver i genvejsmenuen.
  2. Hvis du bliver spurgt om at oprette forbindelse til Windows Update for at søge efter software, skal du vælge "Nej, ikke denne gang".
  3. Vælg "Installere fra en liste eller en bestemt placering (avanceret)", og klik på Næste.
  4. Vælg "Søg ikke. Jeg vælger, hvilken driver, der skal installeres". klik derefter på Næste.

5. Klik på knappen "Har diskette/cd". Hvis muligheden "Har diskette/cd" ikke findes, skal du vælge en kategori for enheden som f.eks. Mobiltelefon eller Lagerenhed, hvis de er på listen, og derefter klikke på Næste. Knappen "Har diskette/cd" skulle herefter blive vist.
  6. Klik på knappen Gennemse, og gå til følgende placering:
    C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers.
  7. Dobbeltklik på filen usbaapl.
  8. Klik på OK i vinduet "Har diskette/cd". klik derefter på Næste. Klik på Udfør. Windows installerer driveren.

Bemærk: Hvis der under installationen vises en meddelelse om, at den software, du er ved at installere, "ikke har bestået den test, der kræves for at kunne bære Windows-logoet", skal du klikke på Fortsæt alligevel for at fortsætte med installationen af driverne.

Windows Vista, Windows 7 og Windows 8

1. Slut enheden til computeren.
  2. Luk iTunes, hvis programmet starter.
  3. Windows Vista og Windows 7:
    • Klik på menuen Start. Højreklik på Computer og vælg Egenskaber.
    • I øverste venstre hjørne skal du klikke på Enhedshåndtering. Herefter åbnes vinduet Enhedshåndtering.
    Windows 8:
    • Flyt markøren til det øverste højre hjørne, klik på forstørrelsesglasset, skriv devmgmt.msc, og tryk på Enter. Herefter åbnes vinduet Enhedshåndtering.
  4. Klik på plustegnet (+) (eller infotrekanten () i Windows 7 og Windows 8) ud for USB-controllere (Universal Serial Bus) for at udvide denne markering.
  5. Find Apple Mobile Device USB-driveren på listen. Hvis posten er vist uden ikoner med pil nedad, "!" eller "?" ovenover, er driveren korrekt installeret. Fortsæt til næste afsnit med overskriften "Kontroller, om der er konflikter med software fra andre producenter".
  • Hvis Apple Mobile Device USB-driveren ikke er på listen, skal du fortsætte til afsnittet nedenfor med overskriften "Apple Mobile Device USB-driveren er ikke på listen".
  • En pil, der peger nedad, ud for posten med enheden i Enhedshåndtering angiver, at enheden er deaktiveret. Du kan aktivere enheden ved at højreklikke på posten med enheden i Enhedshåndtering og vælge Aktiver i genvejsmenuen.

• Hvis Apple Mobile Device USB-driveren er på listen, men der vises et udråbstegn eller et spørgsmålstegn over den, skal du fortsætte med de næste trin for at geninstallere Apple Mobile Device-driveren.

Geninstaller Apple Mobile Device-driveren

1. Højreklik på posten med Apple Mobile Device i Enhedshåndtering, og vælg Fjern i genvejsmenuen.
  2. Marker afkrydsningsfeltet "Slet driversoftwaren til denne enhed.", og klik på OK.
  3. Klik på OK i dialogboksen.
  4. Højreklik på "USB-controllere" i vinduet Enhedshåndtering, og vælg "Søg efter hardwareændringer" i genvejsmenuen.

Windows geninstallerer automatisk de nødvendige drivere og forsøger at aktivere enheden.

• Hvis der stadig vises et udråbstegn eller spørgsmålstegn over Apple Mobile Device USB-driveren, skal du højreklikke på den og vælge Egenskaber. Læs, hvad der står under "Enhedsstatus" på fanen Generelt.
  • Hvis du får vist følgende fejlmeddelelse: "Windows kan ikke verificere den digitale signatur til de drivere, som skal bruges til denne enhed. Under en hardware- eller softwareændring for nylig kan der være blevet installeret et arkiv med en fejlbehæftet signatur, et beskadiget arkiv eller et arkiv, som muligvis er skadelig software fra en ukendt kilde (fejlkode 52)," kan du finde hjælp til fejlkode 52 i afsnittet nedenfor.
  • Hvis du får vist en anden fejlkode, skal du opdatere Apple Mobile Device-driveren manuelt ved at følge de næste trin. Du kan finde løsninger på almindelige problemer og hjælp til forskellige fejlkoder i denne Microsoft-artikel. Du bliver muligvis bedt om at geninstallere driveren til enheden. Følg nedenstående trin for manuelt at finde frem til usbaapl-driverarkivet.

Opdater Apple Mobile Device-driveren

1. Højreklik på posten med Apple Mobile Device i Enhedshåndtering, og vælg Opdater driversoftware.
  2. Vælg "Gennemse computeren efter driversoftware."
  3. Klik på "Lad mig vælge på en liste over enhedsdrivere på computeren."
  4. Klik på knappen "Har diskette/cd". Hvis muligheden "Har diskette/cd" ikke findes, skal du vælge en kategori for enheden som f.eks. Mobiltelefon eller Lagerenhed, hvis de er på listen, og derefter klikke på Næste. Herefter vises muligheden "Har diskette/cd" normalt.
  5. Klik på knappen Gennemse, og find C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers.
  6. Dobbeltklik på filen "usbaapl". Filen hedder usbaapl64, hvis du har en 64-bit-version af Windows. Hvis du ikke kan finde "usbaapl64" her, eller hvis der ikke er en mappe med navnet Drivers, skal du se C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers i stedet.
  7. Klik på Åbn i vinduet "Har diskette/cd". Klik derefter på Næste og til sidst Afslut. Windows installerer nu driveren.

Bemærk: Hvis der under installeringen vises en meddelelse om, at den software, du er ved at installere, "ikke har bestået den test, der kræves for at kunne bære Windows-logoet", skal du klikke på Fortsæt alligevel for at fortsætte installeringen af driverne.

Fejlkode 52

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse i vinduet Egenskaber for enheden: "Windows kan ikke verificere den digitale signatur til de drivere, som skal bruges til denne enhed. Under en hardware- eller softwareændring for nylig kan der være blevet installeret et arkiv med en fejlbehæftet signatur, et beskadiget arkiv eller et arkiv, som muligvis er skadelig software fra en ukendt kilde (fejlkode 52)."

1. Installer alle tilgængelige opdateringer til Windows. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du gør dette, i denne Microsoft-artikel.
  2. Kontakt computerproducenten for at få opdateringer til computerens drivere, herunder diskdrev, chipsæt og USB-styreenheder.
  3. Deaktiver "gennemtvingelse af driversignatur" midlertidigt ved at gøre følgende:
    1. Genstart computeren.
    2. Tryk på F8, mens computeren genstarter.
    3. Windows Vista og Windows 7:
      Windows 8:
      1. Listen Avancerede indstillinger for Windows vises. Tryk på pil ned-tasten, indtil "Deaktiver gennemtvingelse af driversignatur" er markeret.
      2. Tryk på returtasten.
      3. Klik på "Skift standardindstillinger, eller vælg andre indstillinger".
      4. Klik på "Vælg andre indstillinger".
      5. Klik på "Fejlfinding".
      6. Klik på "Avancerede indstillinger".
      7. Klik på "Startindstillinger".
      8. Klik på "Genstart", når du bliver bedt om det.
      9. Når du bliver bedt om det, skal du trykke på tasten 7 for at deaktivere gennemtvingelse af driversignaturen.
    4. Tilslut enheden igen.
      Hvis enheden ikke genkendes korrekt, skal du gennemgå disse trin, hver gang du starter computeren. Kontakt Microsoft eller Windows-administratoren for at få hjælp til at finde en permanent løsning på problemet.

Apple Mobile Device USB-driveren er ikke på listen

1. Tag enheden ud af computeren.
  2. Tag et skærmbillede ved at trykke samtidigt på knappen Hjem og knappen Vågeblus til/fra (skærmen blinker kortvarigt). Der kræves iOS version 2.0 eller en nyere version for at kunne tage skærmbilleder og gemme dem på iPod touch.
  3. Slut enheden til computeren igen.
  4. Åbn Enhedshåndtering i Windows ved at gøre følgende:
    Windows XP: Klik på Start > Kør. Skriv devmgmt.msc i dialogboksen, og tryk på Enter.
    Windows Vista og Windows 7: Klik på Start. Skriv devmgmt.msc i dialogboksen, og tryk på Enter. Hvis Windows skal have din tilladelse for at fortsætte, skal du klikke på "Fortsæt".
    Windows 8: Flyt markøren til det øverste højre hjørne, klik på forstørrelsesglasset, skriv devmgmt.msc, og tryk på Enter.
  5. Udvid alle de punkter, der er vist nedenfor (det er muligvis ikke alle, der er med på listen):
    • Billedenheder
    • Andre enheder
    • Bærbare enheder
    • USB-controllere
  6. Se under den post, hvor enheden genkendes som et kamera. Posten hedder normalt Apple iPhone, Apple iPad, eller Apple iPod.

Gør følgende, vis der kun vises "Ukendt enhed".

1. Højreklik på posten med "Ukendt enhed", og vælg "Egenskaber" i genvejsmenuen.
  2. Klik på fanen Detaljer, og vælg "Hardware-id'er" i rullemenuen.
  3. Hvis hardware-id'et starter med
    USB\VID_0000&PID_0000
    betyder det, at Windows ikke kan læse enhedens hardware-id og derfor har indsat nuller i stedet. Det skyldes typisk en defekt USB-forbindelse eller manglende kompatibilitet med USB-chipsetdriverne.
  4. Kobl enheden fra, og tag alle USB-enheder ud af computeren. Luk computeren, og tænd den igen.
  5. Sæt enheden til igen, og afprøv hver USB-port ved at lade enheden sidde i i ca. 30 sekunder for at se, om den genkendes.
  6. Test med et andet 30-pin til USB-kabel eller Lightning Connector til USB-kabel, hvis du har et kabel, som du ved virker.
  7. Hvis du har et eksternt USB 2.0-samlingspunkt, skal du slutte det til pc'en, og derefter skal du slutte iOS-enheden til samlingspunktet.
  8. Hvis enheden vises i iTunes, skal du prøve at fjerne det eksterne USB 2.0-samlingspunkt og slutte iOS-enheden direkte til pc'en. Hvis problemet vender tilbage, kan du eventuelt bruge det eksterne USB 2.0-samlingspunkt som en midlertidig løsning. Kontakt derefter computerproducenten for at få opdateringer til USB-chipsættet.
Bemærk: Enheden skal muligvis til service, hvis "Ukendt enhed" også vises, når du slutter enheden til en anden computer, der fungerer normalt, ved hjælp af et andet USB-kabel, der virker korrekt. Kontakt Apple eller din trådløse netværksoperatør, afhængigt af hvem der yder telefonsupport til din iPhone. Du kan finde kontaktoplysninger om Apple i dit land på siden med kontakt til Apple for at få support og service. Hvis du bruger en iPhone, kan du finde din trådløse netværksoperatør på Sådan finder du udbydere af trådløse forbindelser til iPhone. Uanset hvor du befinder dig i verden, kan du finde servicemuligheder til din enhed på siden med Online Service Assistant. Hvis du har spørgsmål om service til din enhed, kan du finde svar i Ofte stillede spørgsmål. Hvis der er en Apple Store-butik i nærheden, skal du finde den nærmeste butik og så lave en reservering via Apple Store Concierge. Det anbefales at bestille en tid.

Hvis kun Apple iPhone, Apple iPad eller Apple iPod vises

I Windows XP

1. Højreklik på posten med Apple iPhone, Apple iPad eller Apple iPod i Enhedshåndtering, og vælg Opdater driver i genvejsmenuen.
  2. Hvis du bliver spurgt om at oprette forbindelse til Windows Update for at søge efter software, skal du vælge "Nej, ikke denne gang".
  3. Vælg "Installere fra en liste eller en bestemt placering (avanceret)", og klik på Næste.
  4. Klik på "Søg ikke. Jeg vælger driveren, der skal installeres", og klik på Næste.
  5. Klik på knappen "Har diskette/cd". Hvis muligheden "Har diskette/cd" ikke findes, skal du vælge en kategori for enheden som f.eks. Mobiltelefon eller Lagerenhed, hvis de er på listen, og derefter klikke på Næste. Herefter vises knappen "Har diskette/cd" normalt. Klik på knappen "Gennemse" i dialogboksen "Installer fra disk".
  6. Gå til C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers.
  7. Dobbeltklik på filen usbaapl.inf, som befinder sig i mappen. Klik på OK i dialogboksen "Installer fra disk".
  8. Klik på Næste, og afslut driverinstallationen. Åbn iTunes for at se, om enheden genkendes korrekt.

Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

1. Højreklik på posten med Apple iPhone, Apple iPad eller Apple iPod i Enhedshåndtering, og vælg Opdater driver i genvejsmenuen.
  2. Klik på "Gennemse computeren efter driversoftware."
  3. Klik på "Lad mig vælge fra en liste over enhedsdrivere på computeren."
  4. Klik på knappen "Har diskette/cd". Hvis muligheden "Har diskette/cd" ikke findes, skal du vælge en kategori for enheden som f.eks. Mobiltelefon eller Lagerenhed, hvis de er på listen, og derefter klikke på Næste. Herefter vises knappen "Har diskette/cd" normalt.
  5. Klik på knappen "Gennemse" i dialogboksen "Installer fra disk".
  6. Brug dette vindue til at finde følgende mappe:
    C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers.
  7. Dobbeltklik på filen "usbaapl". Filen hedder  usbaapl64, hvis du har en 64-bit-version af Windows. Hvis du ikke kan finde "usbaapl64" her, eller hvis der ikke er en mappe med navnet Drivers, skal du se C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers i stedet.
  8. Klik på OK i dialogboksen "Installer fra disk".
  9. Klik på Næste, og afslut driverinstallationen. Åbn iTunes for at se, om enheden genkendes korrekt.

Enheden genkendes ikke under gendannelsesfunktion

Bemærk: Hvis enheden kører selvstændigt og ikke er i gendannelsesfunktion, er denne fremgangsmåde ikke gældende. Sæt ikke enheden i gendannelsesfunktion manuelt.

Din enhed genkendes muligvis ikke, hvis den er i gendannelsesfunktion. Det kan forekomme under opdatering eller gendannelse af enheden. Normalt vises logoet "Slut til iTunes" på enhedens skærm, når den er i gendannelsesfunktion. Hvis iTunes ikke genkender enheden, når den er i denne tilstand, skal du prøve følgende:

1. Start Enhedshåndtering:
    Windows XP: Klik på Start > Kør. Skriv devmgmt.msc i dialogboksen, og tryk på Enter.
    Windows Vista og Windows 7: Klik på Start. Skriv devmgmt.msc i dialogboksen, og tryk på Enter på tastaturet. Hvis Windows skal have din tilladelse for at fortsætte, skal du klikke på "Fortsæt".
    Windows 8: Flyt markøren til det øverste højre hjørne, klik på forstørrelsesglasset, skriv devmgmt.msc, og tryk på Enter.
  2. Klik på plustegnet (+) (Windows XP og Vista) eller infotrekanten () (Windows 7 og 8) ved siden af Billedenheder, Andre enheder, Bærbare enheder og USB-controllere (Universal Serial Bus) for at udvide disse afsnit.
  3. Se disse afsnit for at finde en eller flere poster, der kaldes Apple Mobile Device (Gendannelsestilstand). Disse poster er muligvis markeret med et udråbstegn i stil med følgende:

Gendannelsestilstand

Gør følgende, hvis du kun ser én post af typen "Apple Mobile Device USB-driver" uden markering af fejl:

Find ud af, om computeren har USB 3.0-porte. I USB-controllere (Universal Serial Bus) skal du finde eventuelle poster, der har "USB 3.0" eller "SuperSpeed USB" i titlen. Hvis disse vises, har du USB 3.0.

Gør følgende, hvis du har USB 3.0:

1. Prøv at slutte enheden til en anden USB-port. Prøv hver port, indtil enheden genkendes. Nogle computere har dedikerede 2.0- og USB 3.0-porte. Hvis det er tilfældet, kan brugen af en USB 2.0-port muligvis løse problemet.
  2. Kontakt computerproducenten for at få opdateringer til USB 3.0-chipsættets drivere.
  3. Hvis problemet fortsætter, skal du fortsætte til afsnittet "Kontroller, om der er konflikter med software fra andre producenter".

Gør følgende, hvis du ikke har USB 3.0:

Fortsæt til afsnittet "Kontroller, om der er konflikter med software fra andre producenter".

Gør følgende, hvis der er to poster af typen "Apple Mobile Device (Gendannelsesfunktion)", der er markeret med udråbstegn:

1. Åbn Enhedshåndtering og tilslut enheden. Klik på menuen Vis og vælg "Tilsluttede enheder".
  2. Find de forkerte poster, der hedder "Apple Mobile Device (Gendannelsesfunktion)". Du skal muligvis udvide alle afsnit i Enhedshåndtering for at se dem.
  3. Lige over disse poster er en post for en sammensat USB-enhed.
    Sammensat USB-da.ed
    Vælg en fremgangsmåde, der passer til den version af Windows, du bruger, for at opdatere denne driver:

I Windows XP

1. Højreklik på den overordnede post for den sammensatte USB-enhed, og vælg Opdater driver i genvejsmenuen.
  2. Hvis du bliver spurgt om at oprette forbindelse til Windows Update for at søge efter software, skal du vælge "Nej, ikke denne gang".
  3. Vælg "Installere fra en liste eller en bestemt placering (avanceret)", og klik på Næste.
  4. Klik på "Søg ikke. Jeg vælger driveren, der skal installeres", og klik på Næste.
  5. Klik på knappen "Har diskette/cd". Klik på knappen "Gennemse" i dialogboksen "Installer fra disk".
  6. Brug dette vindue til at finde følgende mappe: C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers.
  7. Dobbeltklik på filen usbaapl, som befinder sig denne mappe. Klik på OK i dialogboksen "Installer fra disk".
  8. Klik på Næste, og afslut driverinstallationen. Åbn iTunes for at kontrollere, at enheden genkendes korrekt, og fortsæt med at gendanne enheden.

Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

1. Højreklik på den overordnede post for den sammensatte USB-enhed, og vælg Opdater driversoftware i genvejsmenuen.
  2. Klik på "Gennemse computeren efter driversoftware".
  3. Klik på "Lad mig vælge fra en liste over enhedsdrivere på computeren".
  4. Klik på knappen "Har diskette/cd". Klik på knappen "Gennemse" i dialogboksen "Installer fra disk".
  5. Brug dette vindue til at finde følgende mappe:
    C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers.
  6. Dobbeltklik på filen "usbaapl". Filen hedder  usbaapl64, hvis du har en 64-bit-version af Windows. Hvis du ikke kan finde "usbaapl64" her, eller hvis der ikke er en mappe med navnet Drivers, skal du se C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers i stedet.
  7. Klik på OK i dialogboksen "Installer fra disk".
  8. Klik på Næste, og afslut driverinstallationen. Åbn iTunes for at kontrollere at enheden genkendes korrekt, og fortsæt med at gendanne enheden.

6. Kontroller, om der er konflikter med software fra andre producenter

Telefonsoftware og software til mobilnetværksforbindelse fra producenter som Samsung, Nokia, Bora, Novatel, Sony, Android, LG, Sierra, Huawei, Pantech og Motorola kan forårsage, at din enhed ikke genkendes. Gør følgende, hvis du har denne type software på computeren:

1. Afinstaller telefonsoftwaren eller softwaren til mobilnetværksforbindelse midlertidigt, og udfør en test. Kontakt producenten af softwaren for at få hjælp til afinstallering. Hvis du bruger en telefon eller mobilenhed fra en anden producent end Apple til internetforbindelsen, skal du prøve at oprette forbindelse til et andet netværk via Wi-Fi eller Ethernet.
  2. Fjern iTunes og alt relateret Apple-software ved at følge instruktionerne i denne artikel (Windows XP) eller denne artikel (Windows Vista, Windows 7 og Windows 8).
  3. Test enheden, når iTunes er geninstalleret.
  4. Hvis du fortsat har brug for telefonsoftwaren eller softwaren til mobilnetværksforbindelse fra en anden producent end Apple, som du har fjernet, skal du geninstallere softwaren og afprøve enheden for at sikre, at iTunes stadig fungerer. Kontakt producenten af softwaren til mobil netværksforbindelse, hvis problemet opstår igen.

Sikkerhedssoftware fra andre producenter kan også skabe konflikt med iOS-enheder, der tilsluttes iTunes. Foretag fejlfinding af problemer, der kan skyldes din sikkerhedssoftware, ved at følge fremgangsmåden i denne artikel. Når du har løst de mulige problemer med sikkerhedssoftwaren, skal du muligvis følge fremgangsmåden i denne artikel igen.

Vigtigt: Oplysninger om tredjepartswebsteder og -produkter er kun inkluderet til orientering og er ikke udtryk for hverken godkendelse eller anbefaling. Apple påtager sig ikke noget ansvar for udvalget af, ydeevnen på eller brugen af oplysninger eller produkter, der findes på tredjepartswebsteder. Apple inkluderer kun disse som en service til vores brugere. Apple har ikke afprøvet de oplysninger, der findes på disse websteder, og fremsætter ingen erklæringer angående deres nøjagtighed eller pålidelighed. Der er altid en risiko forbundet med at bruge oplysninger eller produkter, der findes på internettet, og Apple påtager sig intet ansvar i denne forbindelse. Tredjepartswebsteder er uafhængige af Apple, og Apple har ikke kontrol over indholdet på sådanne websteder. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.

Sidst ændret: 30-06-2014