iBooks Author: Sådan bruges widget-programmet Keynote

Du kan afspille en Keynote-præsentation i iBooks Author – med de understøttede overgange og builds.

Hvis du har oprettet en præsentation i Keynote, kan du trække og slippe præsentationsarkivet til en Keynote-widget i iBooks Author.

Bemærk: Hvis du vil tilføje et Keynote-arkiv, der er oprettet i Keynote 6.0 eller en nyere version, skal den nyeste version af Keynote være installeret på Mac-computeren.

Overgange og byg

Widget-programmet i Keynote understøtter følgende overgange og byg:

• Overgange
    • Magisk
    • Kube
    • Opløs
    • Drop
    • Spejlvend
    • Klask
    • Iris
    • Bevægelse i opløsning
    • Ryk ind
    • Sideskift
    • Drej
    • Skub
    • Vis
    • Skala
    • Snurren
    • Vridning
    • Skub
  • Byg
    • Vises eller Skjul
    • Kube
    • Opløs
    • Drop
    • Ryk ind eller Ryk ud
    • Drej
    • Skala
    • Snurren

Ikke-understøttede byg og overgange erstattes af Opløs.

Interaktive diagrammer.

Interaktive diagrammer fra Keynote 6.0 og nyere versioner understøttes ikke. Det anbefales ikke at bruge disse diagrammer i Keynote-arkiver, som skal bruges i iBooks Author.

Selvafspillende og optagne præsentationer

Selvafspillende præsentationer og optagne præsentationer med indtaling fungerer muligvis ikke som normalt. Læserne kan afspille og gå videre i præsentationen manuelt, men optaget indtaling og timing er ikke mulig.

Hvis du har en konto for betalingsbøger og vælger at bruge DRM-beskyttelse i din bog, bliver video eller lyd, der er lagt ind i en Keynote-widget, DRM-beskyttet, når bogen overføres via iBooks Store.

Yderligere oplysninger

• Keynote-arkiver kan indeholde medier – f.eks. billeder, film og lyd – men det anbefales ikke at bruge et Keynote-arkiv til blot at indsætte medier i bogen. I stedet skal du bruge en medie-widget eller trække medierne direkte til en bogside. Her kan du se, hvordan mediearkiver bruges i iBooks Author.
  • Hvis du laver en bog til en Mac-computer eller en iPad med Retina-skærm, skal lysbilledstørrelsen i Keynote indstilles til 2048 x 1536. Hvis du laver en bog til iPad uden Retina-skærm, skal standardstørrelsen for lysbilleder i Keynote bruges (1024 x 768). Du kan få hjælp til at optimere bogen til forskellige enheder.