Språk

Systemkrav för iCloud

Den här artikeln innehåller rekommenderade systemkrav och lägsta systemkrav för iCloud.

Rekommenderade systemkrav

För iCloud behöver du ett Apple-ID, en aktiv internetanslutning och uppdaterad programvara. Om du uppfyller de rekommenderade systemkraven nedan kan du använda de senaste iCloud-funktionerna och få bästa möjliga upplevelse. Om du vill visa minimikraven för varje funktion läser du tabellen över minimikraven. Den finns längst ned på sidan.

iPhone, iPad och iPod touch

• iOS 8
  • iWork för iOS (Pages 2.4,2, Numbers 2.4.2, Keynote 2.4.2)1

Mac

• OS X Mavericks 10.9
  • iTunes 11 eller senare
  • iPhoto ’11 version 9.5 eller Aperture 3.5
  • Safari 6 eller senare, Firefox 22 eller senare eller Google Chrome 28 eller senare
  • iWork för Mac (Pages 5.2.2, Numbers 3.2.2, Keynote 6.2.2)1

PC

• Microsoft Windows 7 eller senare
  • iCloud för Windows 4.0
  • iTunes 12 eller senare
  • Outlook 2007 eller senare2
  • Internet Explorer 10 eller senare, Firefox 22 eller senare eller Google Chrome 28 eller senare (endast skrivbordsläge)

Apple TV

• Apple TV-programvara 7.0

Minimisystemkrav per funktion

Om du vill använda iCloud måste du ha minst iOS 5 på iPhone 3GS, iPod touch (3:e generationen), iPad eller iPad mini, eller minst OS X Lion 10.7.5 på en Mac-dator.

Läs den här tabellen om du vill se specifika krav för varje iCloud-funktion.

iCloud-funktion Minimikrav
iOS OS X Windows Apple TV
Tillbaka till min Mac OS X Lion 10.7.5
Säkerhetskopiering och återställning iOS 5
Bokmärken iOS 5
  • OS X Lion 10.7.5
  • Safari 5.1.1
  • Windows 7 eller
    Windows 8
  • iCloud Kontrollpanel 3.1
  • Internet Explorer 9
  • Firefox 22
  • Google Chrome 28, endast skrivbordsläge
Kalender, Kontakter, Mail iOS 5 OS X Lion 10.7.5
  • Windows 7 eller Windows 8
  • iCloud Kontrollpanel 3.1
  • Outlook 20072 eller en uppdaterad webbläsare
  • Internet Explorer 10 (för Mail Drop)
Dokument i molnet
  • iOS 5
  • iWork för iOS (Pages 1.5, Numbers 1.5, Keynote 1.5)
  • OS X Lion 10.7.5
  • iWork ’09 (Pages 4.2, Numbers 2.2, Keynote 5.2)
Familjedelning iOS 8
  • OS X Yosemite
  • iTunes 12
  • iCloud för Windows 4.0
  • iTunes 12
Apple TV-programvara 7.0
Hitta mina vänner
  • iOS 5
  • iOS 6 (för platsbaserade påminnelser)
  • iOS 8 (för Familjedelning)
Hitta min iPhone
  • iOS 5
  • iOS 6 (för läget Förlorad)
  • iOS 7 (för aktiveringslås)
  • OS X Lion 10.7.5
  • (Läget Förlorad och aktiveringslås finns inte i OS X)
Appen Hitta min iPhone

iOS 8

iCloud Drive iOS 8 OS X Yosemite
  • Windows 7 eller
    Windows 8
  • iCloud för Windows 4.0
iCloud-bilddelning iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9
  • iPhoto ’11 version 9.5 eller Aperture 3.5
  • Windows 7 eller
    Windows 8
  • iCloud Kontrollpanel 3.1
Apple TV-programvara 5.3
Min bildström iOS 5.1
  • OS X Lion 10.7.5
  • iPhoto ’11 (9.2.2) eller Aperture 3.2.3
  • Windows 7
    eller Windows 8
  • iCloud Kontrollpanel 3.1
Apple TV-programvara 5.0
iCloud-flikar iOS 6
  • OS X Mountain Lion 10.8.2
  • Safari 6
iCloud.com
  • Safari 5
  • Firefox 21
  • Google Chrome 27
  • Internet Explorer 9
  • Firefox 21
  • Google Chrome 27
iTunes-molnet3 iOS 5
  • iTunes 10.3.1 (för musik, appar, böcker)
  • iTunes 10.6 (för filmer)
  • iTunes 10.3.1 (för musik, appar, böcker)
  • iTunes 10.6 (för filmer)
Apple TV-programvara 4.4
iTunes-matchning iOS 5.0.1

iTunes 10.5.1

iTunes 10.5.1

Apple TV-programvara 4.4
iWork för iCloud beta
  • Safari 6.0.3
  • Google Chrome 27.0.1
  • Internet Explorer 9.0.8
  • Google Chrome 27.0.1
Nyckelring

iOS 7.0.3

OS X Mavericks 10.9

Läslista iOS 5 Safari 5.1 —  —
Tvåstegsverifiering4 iOS 7 OS X Mavericks 10.9 —  —

Vissa funktioner är inte tillgängliga i alla länder. För vissa tjänster är åtkomsten begränsad till tio enheter.

1. Du kan köpa iWork för iOS och iWork för Mac från App Store om de inte medföljde din iOS-enhet eller Mac-dator.
  2. Outlook 2010 Personal Edition stöds inte.
  3. Tillgängligheten för musik, filmer och tv-program i iTunes-molnet varierar beroende på land. Tidigare inköp kanske inte är tillgängliga om de inte längre finns i iTunes Store, App Store eller iBooks Store. Det är inte säkert att du kan hämta alla tidigare köpta filmer till dina övriga enheter.
  4. Om du inte uppfyller minimisystemkraven skyddas dina data ändå av tvåstegsverifiering. Men om du inte ändrar lösenordet för ditt Apple-ID medan du är inloggad i iCloud på enheter som inte uppfyller minimikraven kan du stöta på dessa problem.

Viktigt: Information om produkter som inte tillverkas av Apple tillhandahålls endast i informationssyfte och ska inte betraktas som någon rekommendation från Apple. Kontakta leverantören om du vill veta mer.

Senast ändrad: 2014-sep-29