Språk

Systemkrav för iCloud

Den här artikeln innehåller rekommenderade systemkrav och lägsta systemkrav för iCloud.

Rekommenderade systemkrav

Se till att du uppfyller de rekommenderade systemkraven så att du kan ta del av de senaste iCloud-funktionerna och få bästa möjliga totala användarupplevelse. För iCloud krävs också en aktiv internetanslutning via Wi-Fi eller mobildata. Vissa funktioner fungerar bara med Wi-Fi-anslutning. Om du vill se minimikraven för varje funktion läser du iCloud-funktionertabellen nedan.

iPhone, iPad, iPod touch

• iOS 7.0.3
  • iWork för iOS (Pages 2.0, Numbers 2.0, Keynote 2.0)1

Mac

• OS X Mavericks 10.9
  • iTunes 11 eller senare
  • iPhoto ’11 version 9.5 eller Aperture 3.5
  • Safari 6 eller senare, Firefox 22 eller senare, eller Google Chrome 28 eller senare
  • iWork för Mac (Pages 5.0, Numbers 3.0, Keynote 6.0)1

PC

• Microsoft Windows 7 eller senare
  • iCloud Kontrollpanel 3.1
  • iTunes 11 eller senare
  • Outlook 2007 eller senare2
  • Internet Explorer 9 eller senare, Firefox 22 eller senare, eller Google Chrome 28 eller senare (endast skrivbordsläge)

Apple TV

• Apple TV-programversion 5.3

Minimisystemkrav per funktion

Om du vill använda iCloud måste du ha minst iOS 5 på iPhone 3GS, iPod touch (3:e generationen), iPad eller iPad mini, eller minst OS X Lion 10.7.5 på en Mac-dator.

Läs den här tabellen om du vill se specifika krav för varje iCloud-funktion.

iCloud-funktion Minimikrav
iOS OS X Windows Apple TV
iTunes i molnet3 iOS 5

iTunes 10.3.1 (för musik, appar, böcker)

iTunes 10.6 (för filmer)

iTunes 10.3.1 (för musik, appar, böcker)

iTunes 10.6 (för filmer)

Apple TV-programvara 4.4
iTunes-matchning iOS 5.0.1

iTunes 10.5.1

iTunes 10.5.1

Apple TV-programvara 4.4
Min bildström iOS 5.1

OS X 10.7.5

iPhoto ’11 (9.2.2)
eller Aperture 3.2.3

Windows Vista (SP2)4, Windows 7, Windows 8

iCloud Kontrollpanel 1.1

Apple TV-programvara 5.0
Delade bildströmmar iOS 6

OS X 10.8.2

iPhoto ’11 (9.4) eller Aperture 3.4

Windows Vista (SP2)4, Windows 7, Windows 8

iCloud Kontrollpanel 2.1.3

Apple TV-programvara 5.1
iCloud-bilddelning iOS 7

OS X Mavericks 10.9

iPhoto ’11 version 9.5 eller Aperture 3.5

Windows 7 eller Windows 8

iCloud Kontrollpanel 3.0

Apple TV-programvara 5.3
Nyckelring

iOS 7.0.3

OS X Mavericks 10.9

Dokument i molnet

iOS 5

iWork för iOS (Pages 1.5, Numbers 1.5, Keynote 1.5)

OS X 10.7.5

iWork ’09 (Pages 4.2, Numbers 2.2, Keynote 5.2)

iWork för iCloud beta

Safari 6.0.3

Google Chrome 27.0.1

Internet Explorer 9.0.8

Google Chrome 27.0.1

iCloud.com

Safari 5

Firefox 21

Google Chrome 27

Internet Explorer 9

Firefox 21

Google Chrome 27

iCloud-flikar iOS 6

OS X 10.8.2

Safari 6

Kalender, Kontakter, Mail iOS 5  OS X 10.7.5

Windows Vista (SP2)4, Windows 7, Windows 8

iCloud Kontrollpanel 1.1

Outlook 20072 eller en uppdaterad webbläsare

Bokmärken iOS 5

OS X 10.7.5

Safari 5.1.1

Windows 7 eller Windows 8

iCloud Kontrollpanel 1.0

Internet Explorer 9

Firefox 22 (kräver iCloud Kontrollpanel 3.0)

Google Chrome 28, endast i skrivbordsläge (kräver iCloud Kontrollpanel 3.0)

Säkerhetskopiering och återställning iOS 5
Hitta min iPhone

iOS 5

iOS 6 (för Borttappad-läge)

iOS 7 (för aktiveringslås)

OS X 10.7.5
(Läget Borttappad och aktiveringslås finns inte i OS X)
Appen Hitta min iPhone

iOS 7

Hitta mina vänner

iOS 5

iOS 6 (för platsbaserade påminnelser)

Läslista iOS 5 Safari 5.1 —  —
Tillbaka till min Mac —  OS X 10.7.5 —  —

Vissa funktioner är inte tillgängliga i alla länder. För vissa tjänster är åtkomsten begränsad till tio enheter.

1. Du kan köpa iWork för iOS och iWork för Mac från App Store om de inte medföljde din iOS-enhet eller Mac-dator.
  2. Outlook 2010 Personal Edition stöds inte.
  3. Tillgängligheten för musik, filmer och tv-program i iTunes i molnet varierar beroende på land. Tidigare inköp kanske inte är tillgängliga om de inte längre finns i iTunes Store, App Store eller iBooks Store. Det är inte säkert att du kan hämta alla tidigare köpta filmer till dina övriga enheter.
  4. Om du använder Windows Vista måste du fortsätta använda iCloud Kontrollpanel 2.1.3 eller tidigare.

Viktigt: Information om produkter som inte tillverkas av Apple tillhandahålls endast i informationssyfte och ska inte betraktas som någon rekommendation från Apple. Kontakta leverantören om du vill veta mer.

Senast ändrad: 2014-jun-16