Talen

Thuisdeling voor Apple TV (2e en 3e generatie) instellen

Lees hier hoe u thuisdeling instelt voor Apple TV (2e en 3e generatie).

U kunt thuisdeling in iTunes 10.5 of hoger en op Apple TV gebruiken om de iTunes-bibliotheek en foto's op elke computer in het thuisnetwerk te delen.

Thuisdeling instellen in iTunes op een computer

1. Controleer of u de nieuwste versie van iTunes gebruikt.
    Mac: kies iTunes > Zoek naar updates.
    Windows: kies Help > Zoeken naar updates.
  2. Kies Archief > Thuisdeling > Schakel thuisdeling in.
    Opmerking: als u iTunes 10.7 of lager gebruikt, kiest u Geavanceerd > Schakel thuisdeling in.
  3. Voer de Apple ID en het wachtwoord in die u gebruikt voor de iTunes Store en klik op 'Schakel thuisdeling in'.
  4. Voer Apple ID in
  5. Als u persoonlijke foto's via Apple TV wilt delen, kiest u Archief > Thuisdeling > Kies foto's om te delen en selecteer de optie om foto's te delen. Lees meer over delen met Apple TV.
  6. Herhaal de stappen van 1 tot en met 4 op elke computer waarop u thuisdeling wilt gebruiken.

Tip: voer dezelfde Apple ID en het bijbehorende wachtwoord in op elke computer waarop u thuisdeling wilt gebruiken.

Thuisdeling instellen op Apple TV

Kies 'Computers' op de Apple TV en volg de instructies op het scherm.

Nadat u thuisdeling hebt ingeschakeld, zoekt de Apple TV automatisch iTunes-bibliotheken in het thuisnetwerk waarbij thuisdeling is ingeschakeld met behulp van de accountnaam die u hebt ingevoerd. De gedeelde bibliotheken verschijnen in 'Computers' in het hoofdmenu van de Apple TV.

Het menu Computers

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 13-nov-2013
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 13-nov-2013
  • Article: HT4352
  • Views:

• Rating:

(1 reacties)