Kontakt andre producenter

Den bedste kilde til hjælp til et produkt, der ikke er produceret af Apple, (et tredjepartsprodukt) er den virksomhed eller den person, der lavede det – dets producent eller udvikler.

Find producentens kontaktoplysninger

Du kan finde kontaktoplysninger på et produkts producent eller udvikler ved at besøge producentens websted eller søge på nettet efter producentens navn eller navnet på produktet.

Hvis du ikke er sikker på, hvem der har lavet produktet:

• Hvis det er en app, du kan finde i App Store, kan du se oplysninger i App Store om, hvem der har lavet appen, og hvor du kan få support. Du kan også åbne appen og se efter kontaktoplysninger i dens menuer og indstillinger. Hvis appen er installeret på din Mac, kan du vælge den i Finder og derefter trykke på Kommando-I for at åbne et infovindue, som muligvis også viser, hvem der har lavet appen.

• Hvis det er tilbehør eller en anden enhed, kan du kontakte købsstedet for at få hjælp til at identificere, hvem der har lavet tilbehøret/enheden.

Find flere tredjepartsprodukter

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.