iMac (vuoden 2013 tai 2014 malli) käynnistyy uudelleen, kun JPEG-kuva avataan Finderissa tai Esikatselussa

iMac saattaa käynnistyä uudelleen ja näyttää virheviestin, kun avaat tietynlaisen erittäin ison JPEG-kuvan OS X 10.10.3:ssa.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Jos käytät OS X Yosemite 10.10.3:a ja jotakin seuraavista iMac-malleista, iMac saattaa käynnistyä uudelleen, kun tarkastelet tietynlaista erittäin isoa JPEG-kuvaa (.jpg) Finderissa tai Esikatselussa. Tarkemmin ottaen iMac lakkaa vastaamasta hetkeksi, näyttää pimeän näytön ja käynnistyy sitten uudelleen. Sen jälkeen se näyttää viestin, jonka mukaan tietokone käynnistyi uudelleen ongelman vuoksi. Jos iMac ei käynnisty uudelleen, se saattaa sen sijaan näyttää kuvan kokonaan harmaana.

• iMac (Retina 5K, 27-tuumainen, loppuvuosi 2014)
  • iMac (27-tuumainen, loppuvuosi 2013)
  • iMac (21,5-tuumainen, loppuvuosi 2013).

Päivitä OS X Yosemite 10.10.4:ään