Sprog

iOS: Safari-internetindstillinger

Safari er som standard indstillet til at vise nogle af funktionerne på internettet, f.eks. film, animationer og internetprogrammer. Det kan være en god ide at slå nogle af disse funktioner fra for at beskytte dine personlige oplysninger og din enhed mod eventuelle sikkerhedsrisici på internettet.

Du kan få flere oplysninger om Safari i iOS ved at se brugervejledningen.

Hvis du vil ændre sikkerhedsindstillingerne, skal du trykke på Indstillinger > Safari.

• Slå anti-phishing til eller fra ved at slå "Advarsel om bedragerisk webside" til eller fra.
    • Phishing er et forsøg på at svindle ved at stjæle dine personlige oplysninger, f.eks. adgangskoder, kontooplysninger og brugernavne. Et bedragerisk websted udgiver sig for at være et lovligt websted, f.eks. en bank, et pengeinstitut eller en e-mailudbyder.
    • Når anti-phishing er slået til i Safari, vises der en advarsel, hvis det websted, som du besøger, er et formodet phishing-websted.
  • Du kan besøge websteder, uden at det ses i din historik, ved at slå Privat til eller fra i Safari.
    • Privat browser slås til ved at trykke på Safari og derefter trykke på i nederste højre hjørne. Tryk på Privat for at slå Privat browser til.
      Bemærk: På en iPad skal du trykke på og derefter på Privat.
    • Dermed beskyttes dine personlige oplysninger, og du undgår, at bestemte websteder sporer dine internetvaner. Safari husker ikke de sider, du besøger, din søgehistorie og de oplysninger, der udfyldes automatisk.
      Bemærk: Når Privat er slået til, vises linjerne i Safari som sorte eller mørke i stedet for hvide eller grå.

Velkomstside for Apple-support

• Hvis du vil indstille Safari til at blokere cookies, skal du trykke på Bloker cookies og vælge "Aldrig", "Fra tredjeparter og annoncører" eller "Altid". En cookie er et dataarkiv, som et websted placerer på enheden, så webstedet kan huske dig, når du vender tilbage. Webstedet kan tilpasses dine interesser baseret på eventuelle oplysninger, du har indtastet.
    Vigtigt! Nogle sider virker kun, hvis du accepterer cookies.
  • Tryk på Avanceret for at slå JavaScript til eller fra. JavaScript gør det muligt for webprogrammørerne at kontrollere elementer på siden. En side, som indeholder JavaScript, kan f.eks. vise den aktuelle dato og det aktuelle klokkeslæt eller åbne en ny side i et nyt vindue.

Brug følgende fremgangsmåde for at gendanne enheden:

• Hvis du vil rydde din søgeoversigt i Safari, skal du trykke på Indstillinger > Safari > Ryd historie.
  • Hvis du vil slette alle cookies i Safari, skal du trykke på Indstillinger > Safari > Ryd cookies og data.
  • Hvis du vil rydde andre arkiverede oplysninger i Safari, skal du trykke på Avanceret > Websidedata > Fjern alle websidedata.
Sidst ændret: 10-03-2014