iMac (medio 2007): Hukommelsesspecifikationer

Se, hvilke typer hukommelse du kan bruge til iMac-computere (medio 2007):

• iMac (20'', medio 2007)

• iMac (24", medio 2007)

iMac (medio 2007) har to SDRAM-pladser (Synchronous Dynamic Random-Access Memory) på undersiden af computeren. Den leveres med minimum 1 GB DDR2-SDRAM (Double Data Rate) installeret på en enkelt plads. Den maksimale mængde RAM (Random-Access Memory), der kan installeres i maskinen, er 4 GB: 2 GB SO-DIMM (Small Outline Dual Inline Memory Module) på hver plads.

Du kan bruge SO-DIMM-hukommelse, der opfylder alle de følgende kriterier:

• PC2-5300

• Uden buffer

• Ingen paritet

• 200-pin

• 667 MHz DDR2 SDRAM

Der kan bruges RAM-modulstørrelser på 1 eller 2 GB på hver plads.

DIMM-moduler med en eller flere af følgende funktioner understøttes ikke:

• Registre eller buffere

• PLL'er

• ECC (Error-Correcting Code)

• Paritet

• EDO-RAM (Extended Data Out)

Følg altid opgraderingsinstruktionerne for hukommelsesinstallation som beskrevet. Prøv aldrig at fjerne skruer, der ikke er nævnt i opgraderingsìnstruktionerne.

Læs mere

Du kan finde oplysninger om opgradering af hukommelsen i din iMac (medio 2007) i denne artikel.