Jatkuvuuskamera: skannaa dokumentteja iPhonella tai iPadilla tai ota kuvia Macilla

Skannaa dokumentteja iPhonella tai iPadilla tai ota kuvia lähellä olevasta kohteesta, jolloin kuvat näkyvät heti Macissasi.

Jatkuvuuskameraa tukevan apin käyttö

Voit skannata ja ottaa kuvia jatkuvuuskameralla seuraavissa sisäänrakennetuissa apeissa:

• Finder

• Keynote 8.2 tai uudempi

• Mail

• Viestit

• Huomautukset

• Numbers 5.2 tai uudempi

• Pages 7.2 tai uudempi

• TeXturi

Kuvan ottaminen

1. Avaa tuettu ohjelma Macissa.

2. Tee jompikumpi seuraavista:

• Ctrl-klikkaa kohtaa, johon haluat lisätä kuvan appi-ikkunassa. Valitse näkyviin tulevasta oikotievalikosta Lisää iPhonesta tai iPadista > Ota kuva. Voit tehdä tämän myös Finder-ikkunassa tai työpöydällä.

• Valitse Arkisto-valikosta (tai Lisää-valikosta) Lisää iPhonesta tai iPadista > Ota kuva.

No alt supplied for Image
  3. Kamera-appi avautuu iPhonessa tai iPadissa. Ota kuva napauttamalla suljinpainikettakuvanottopainike ja napauta sitten Käytä kuvaa. Kuva näkyy sitten Macin ikkunassa.

Dokumenttien skannaaminen

1. Avaa tuettu ohjelma Macissa.

2. Tee jompikumpi seuraavista:

• Ctrl-klikkaa kohtaa, johon haluat lisätä kuvan appi-ikkunassa. Valitse näkyviin tulevasta oikotievalikosta Lisää iPhonesta tai iPadista > Skannaa dokumentteja. Voit tehdä tämän myös Finder-ikkunassa tai työpöydällä.

• Valitse Arkisto-valikosta (tai Lisää-valikosta) Lisää iPhonesta tai iPadista > Skannaa dokumentteja.

No alt supplied for Image
  3. Kamera-appi avautuu iPhonessa tai iPadissa. Aseta dokumentti kameran näkyville ja odota, kunnes skannaus on valmis. Jos sinun on skannattava manuaalisesti, napautaShutter buttonthe take picture button or one of the Volume buttons, then drag the corners to adjust the scan to fit the page, then tap Keep Scan.

ios-16-iphone-13-pro-continuity-camera-scan-documents
  4. Lisää muita skannauksia dokumenttiin tai napauta Tallenna, kun olet valmis. Skannaukset näkyvät Macissa ikkunassa PDF-tiedostona.

iPhonen käyttö verkkokamerana

Voit myös käyttää iPhonea Macisi verkkokamerana. Tällä toiminnolla on eri järjestelmävaatimukset.

Jatkuvuuskamera: iPhonen käyttäminen Macin verkkokamerana

Jatkuvuuskameran järjestelmävaatimukset

Jatkuvuuskameralla voi skannata ja ottaa kuvia Macilla alla luetelluilla laitteilla ja käyttöjärjestelmillä.

macOS Mojave tai uudempi

• MacBook (2015 ja uudemmat)

• MacBook Pro (2012 ja uudemmat)

• MacBook Air (2012 ja uudemmat)

• Mac mini (2012 ja uudemmat)

• iMac (2012 ja uudemmat)

• iMac Pro

• Mac Pro (2013 ja uudemmat)

• Mac Studio (2022 ja uudemmat)

iOS 12 tai uudempi

• iPhone

• iPad

• iPod touch

Muut vaatimukset