Ladda dina AirPods och läs mer om batteritid

Läs om hur du laddar dina AirPods och deras laddningsetui och hur du förlänger deras batteritid.

Ladda dina AirPods

Placera dina AirPods i fodralet när de ska laddas. Eftersom fodralet räcker till att ladda AirPods helt flera gånger, kan du ladda när du ute och rör på dig. Håll dina AirPods laddade genom att alltid lägga tillbaka dem i fodralet när de inte används.

AirPods och laddningsetui

Ladda ditt etui

Du kan ladda ditt MagSafe-laddningsetui eller trådlösa laddningsetui med en Qi-certifierad laddningsplatta. Se till att du placerar fodralet på laddaren med statuslampan vänd uppåt och att locket är stängt. Statuslampan ska visa den aktuella laddningsnivån i 8 sekunder. Om du har AirPods Pro (1:a eller 2:a generationen) eller AirPods (3:e generationen) kan du trycka på etuiet när det ligger på laddningsmattan för att se om dina AirPods Pro eller AirPods (3:e generationen) laddas (gult ljus) eller är fulladdade (grönt ljus).

Du kan också ladda ditt MagSafe-laddningsetui (Lightning eller usb-C) för AirPods Pro (2:a generationen) med en Apple Watch-laddare. Se till att du placerar etuiet på laddaren med statuslampan vänd uppåt och att locket är stängt. Statuslampan ska visa den aktuella laddningsnivån i 8 sekunder.

Anslut Lightning-kabeln som medföljde AirPods i Lightning-porten på etuiet för att ladda etuiet kabelanslutet. Om du har AirPods Pro (2:a generationen) med MagSafe-laddningsetui (usb-C) ansluter du usb-C-kabeln som medföljde dina AirPods till usb-C-porten på etuiet. Anslut sedan den andra änden av kabeln till en usb-port eller laddare. Du kan ladda fodralet med eller utan AirPods inuti. Du laddar snabbast om du använder en usb-laddare till iPhone eller iPad eller ansluter dem till din Mac.

Stänga av ljudeffekter för laddningsetuiet

MagSafe-laddningsetuiet (Lightning eller usb-C) för AirPods Pro (2:a generationen) spelar upp ett ljud när laddning påbörjas eller när batteriladdningen är låg. Du kan stänga av ljudet:

1. Med dina AirPods i öronen och anslutna till din iPhone, iPad eller iPod touch går du till Inställningar.
  2. Tryck på dina AirPods namn.
  3. Stäng av Aktivera ljudeffekter för laddningsetui.

Läs om statuslampan

statuslampa på framsidan av laddningsetuiet

MagSafe-laddningsetui: Statuslampan finns på framsidan av etuiet.

statuslampa på framsidan av laddningsetuiet

Trådlöst laddningsetui: Statuslampan finns på framsidan av etuiet.

statuslampa i laddningsetuiet

Lightning-laddningsetui för AirPods (1:a och 2:a generationen): Statuslampan i ditt laddningsetui sitter mellan utrymmena för dina AirPods.

Lightning-laddningsetui för AirPods (3:e generationen): Statuslampan finns på framsidan av etuiet.

När dina AirPods ligger i fodralet och locket är öppet visar lampan laddningsstatusen för dina AirPods. När dina AirPods inte ligger i fodralet visar lampan statusen för ditt fodral. Grönt ljus betyder helt laddat och gult ljus betyder att en hel laddning finns kvar.

När du ansluter ditt etui till en laddare, eller placerar ditt MagSafe-laddningsetui eller det trådlösa laddningsetuiet på en Qi-certifierad laddningsmatta, lyser statuslampan i 8 sekunder. Om ljuset blinkar vitt är dina AirPods redo att ställas in med en av dina enheter. Om lampan blinkar gult kan du behöva ställa in dina AirPods igen.

Se Kontrollera laddningsstatusen för mer information om laddningsstatus och laddningsnivå.

Kontrollera batteriladdningen

Du kan kontrollera batteriladdningen för dina AirPods på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Kontrollera batteriprocenten på din iPhone

Öppna etuiets lock med dina AirPods inuti och håll etuiet nära din iPhone, iPad eller iPod touch. Vänta ett par sekunder tills du ser laddningsstatusen för dina AirPods.

Använda widgeten Batterier på din iPhone för att kontrollera batteriprocenten

Du kan även kontrollera laddningsstatusen för dina AirPods med widgeten Batterier på din iPhone, iPad eller iPod touch. Laddningen i fodralet visas bara om minst en av dina AirPods finns i fodralet.

På din Mac

1. Öppna locket eller ta ut AirPods ur fodralet.
  2. Klicka på Kontrollcenter i menyraden. Om du inte ser Kontrollcenter i menyraden läser du om hur du lägger till det.
  3. Håll muspekaren över dina AirPods i menyn.

Läs om batteritid

När batteriladdningen i dina AirPods är låg får du en notis på skärmen på din iPhone eller iPad. Du får notiser när laddningen 20, 10 och 5 procent återstår av laddningen.

Du hör också en ton i en eller båda dina AirPods när batteriet är lågt. Tonen hörs en gång när batteriladdningen är på 10 procent och en gång strax innan dina AirPods stängs av.

Om du tror att det är problem med batteriet läser du om service och reparation av AirPods.

Det här kan du förvänta dig av AirPods Pro (2:a generationen)

• Med flera laddningar i etuiet får du upp till 30 timmars lyssningstid1 eller upp till 24 timmars samtalstid.2
  • Dina AirPods Pro (2:a generationen) kan få upp till 6 timmars lyssningstid (upp till 5,5 timmar med Rumsligt ljud och Huvudspårning aktiverat)3 eller upp till 4,5 timmars samtalstid med en enda laddning.4
  • Om du laddar dina AirPods Pro (2:a generationen) i 5 minuter i etuiet får du ungefär 1 timmes lyssningstid5 eller ungefär 1 timmes samtalstid.6

Det här kan du förvänta dig av AirPods (3:e generationen)

• Med flera laddningar i etuiet får du upp till 30 timmars lyssningstid7 eller upp till 20 timmars samtalstid.8
  • Dina AirPods (3:e generationen) kan få upp till 6 timmars lyssningstid (upp till 5 timmar med Rumsligt ljud aktiverat)9 eller upp till 4 timmars samtalstid med en enda laddning.10
  • Om du laddar dina AirPods (3:e generationen) i 5 minuter i etuiet får du ungefär 1 timmes lyssningstid11 eller ungefär 1 timmes samtalstid.12

Det här kan du förvänta dig av AirPods Pro (1:a generationen)

• Med flera laddningar i etuiet får du upp till 24 timmars lyssningstid13 eller över 18 timmars samtalstid.14
  • Dina AirPods Pro kan ge upp till 4,5 timmars lyssningstid15 eller upp till 3,5 timmars samtalstid med en enda laddning.16
  • Om du laddar dina AirPods Pro i 5 minuter i etuiet får du ungefär 1 timmes lyssningstid17 eller ungefär 1 timmes samtalstid.18

Det här kan du förvänta dig av AirPods (2:a generationen)

• Med flera laddningar i etuiet får du mer än 24 timmars lyssningstid19 eller upp till 18 timmars samtalstid.20
  • Dina AirPods kan ge upp till 5 timmars lyssningstid21 eller upp till 3 timmars samtalstid med en enda laddning.22
  • Om du laddar dina AirPods i 15 minuter i etuiet får du upp till 3 timmars lyssningstid23 eller upp till 2 timmars samtalstid.24

Läs om Optimerad batteriladdning på AirPods Pro och AirPods (3:e generationen)

Optimerad batteriladdning är en funktion som minskar slitaget på batteriet och ökar livslängden genom att reducera tiden som dina AirPods Pro och AirPods (3:e generationen) är fulladdade. AirPods Pro, AirPods (3:e generationen) och dina iPhone, iPad eller iPod touch lär sig av din dagliga laddningsrutin och kommer att vänta med att ladda dina AirPods Pro eller AirPods (3:e generationen) över 80 procent fram till dess att du behöver använda dem.

Optimerad batteriladdning för AirPods Pro och AirPods (3:e generationen) kräver en iPhone, iPod touch eller iPad, och funktionen är som standard aktiverad när du ställer in enheten eller efter att du har uppdaterat den till iOS eller iPadOS 15 eller senare.  Öppna AirPods-etuiet och gå till Inställningar > Bluetooth på din iPhone, iPad eller iPod touch om du vill stänga av funktionen. Tryck knappen Mer info  vid dina AirPods Pro eller AirPods (3:e generationen) i listan över enheter. Stänga av Optimerad batteriladdning.

1. Testerna utfördes av Apple i augusti 2022 med en förhandsversion av AirPods Pro (2:a generationen) med MagSafe-laddningsetui och mjukvara som var parkopplad med en förhandsversion av iPhone 14 Pro Max-enheter och mjukvara. Spellistan bestod av 358 unika ljudspår köpta från iTunes Store (256 kbit/s AAC-ljudkodning). Volymen var inställd på 50 % och aktiv brusreducering var aktiverat. Testet bestod av en fullständig batteriurladdning av AirPods Pro genom att spela upp ljud tills den första AirPod Pro-luren slutade spela upp. De urladdade AirPods Pro laddades till 100 procent och därefter återupptogs uppspelningen av ljudet tills den första AirPod Pro-luren slutade spela upp. Denna cykel upprepades tills såväl AirPods Pro som laddningsetui var helt urladdade. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  2. Testerna utfördes av Apple i augusti 2022 med en förhandsversion av AirPods Pro (2:a generationen) med MagSafe-laddningsetui och mjukvara som var parkopplad med en förhandsversion av iPhone 14 Pro Max-enheter och mjukvara. Volymen var inställd på 50 % och aktiv brusreducering var aktiverat. Testet bestod även av fullständig batteriurladdning av AirPods Pro med ett mobiltelefonsamtal tills den första AirPod Pro-luren slutade spela upp samtalsljudet. Ett par urladdade AirPods Pro laddades till 100 procent och därefter återupptogs mobiltelefonsamtalet tills den första AirPod Pro-luren slutade spela upp samtalsljudet. Denna cykel upprepades tills såväl AirPods Pro som laddningsetui var helt urladdade. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  3. Testerna utfördes av Apple i augusti 2022 med en förhandsversion av AirPods Pro (2:a generationen) med MagSafe-laddningsetui och mjukvara som var parkopplad med en förhandsversion av iPhone 14 Pro Max-enheter och mjukvara. Spellistan bestod av 358 unika ljudspår köpta från iTunes Store (256 kbit/s AAC-ljudkodning). Volymen var inställd på 50 % och aktiv brusreducering var aktiverat. Med Rumsligt ljud och Huvudspårning aktiverat var lyssningstiden upp till 5,5 timmar. Testet bestod av en fullständig batteriurladdning av AirPods Pro genom att spela upp ljud tills den första AirPod Pro-luren slutade spela upp. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  4. Testerna utfördes av Apple i augusti 2022 med en förhandsversion av AirPods Pro (2:a generationen) med MagSafe-laddningsetui och mjukvara som var parkopplad med en förhandsversion av iPhone 14 Pro Max-enheter och mjukvara. Volymen var inställd på 50 % och aktiv brusreducering var aktiverat. Testet bestod även av fullständig batteriurladdning av AirPods Pro med ett mobiltelefonsamtal tills den första AirPod Pro-luren slutade spela upp samtalsljudet. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  5. Testerna utfördes av Apple i augusti 2022 med en förhandsversion av AirPods Pro (2:a generationen) med MagSafe-laddningsetui och mjukvara som var parkopplad med en förhandsversion av iPhone 14 Pro Max-enheter och mjukvara. Spellistan bestod av 358 unika ljudspår köpta från iTunes Store (256 kbit/s AAC-ljudkodning). Volymen var inställd på 50 % och aktiv brusreducering var aktiverat. Testet av 5-minutersladdningen utfördes med urladdade AirPods Pro som laddades i 5 minuter. Därefter startades ljuduppspelningen tills den första AirPod Pro-luren slutade spela upp. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  6. Testerna utfördes av Apple i augusti 2022 med en förhandsversion av AirPods Pro (2:a generationen) med MagSafe-laddningsetui och mjukvara som var parkopplad med en förhandsversion av iPhone 14 Pro Max-enheter och mjukvara. Volymen var inställd på 50 % och aktiv brusreducering var aktiverat. Testet av 5-minutersladdningen utfördes med urladdade AirPods Pro som laddades i 5 minuter. Därefter startades ett mobiltelefonsamtal tills den första AirPod Pro-luren slutade spela upp samtalsljudet. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  7. Testerna utfördes av Apple i september 2021 med en förhandsversion av AirPods (3:e generationen) med MagSafe-laddningsetui och mjukvara som var parkopplad med iPhone 13 Pro Max-enheter och en försläppsversion av mjukvaran. Spellistan bestod av 358 unika ljudspår köpta från iTunes Store (256 kbit/s AAC-ljudkodning). Volymen var inställd på 50 %. Testet bestod av en fullständig batteriurladdning för AirPods genom att spela upp ljud tills den första AirPod-luren slutade spela upp. De uttömda AirPods laddades till 100 procent och därefter återupptogs uppspelningen av ljudet tills den första AirPod-luren slutade spela upp. Denna cykel upprepades tills såväl AirPods som laddningsetui var helt urladdade. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  8. Testerna utfördes av Apple i september 2021 med en förhandsversion av AirPods (3:e generationen) med MagSafe-laddningsetui och mjukvara som var parkopplad med iPhone 13 Pro Max-enheter och en försläppsversion av mjukvaran. Volymen var inställd på 50 %. Testet bestod även fullständig batteriurladdning av AirPods med ett mobiltelefonsamtal tills den första AirPod-luren slutade spela upp samtalsljudet. De uttömda AirPods laddades till 100 procent och därefter återupptogs mobiltelefonsamtalet tills den första AirPod-luren slutade spela upp samtalsljudet. Denna cykel upprepades tills såväl AirPods som laddningsetui var helt urladdade. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  9. Testerna utfördes av Apple i september 2021 med en förhandsversion av AirPods (3:e generationen) med MagSafe-laddningsetui och mjukvara som var parkopplad med iPhone 13 Pro Max-enheter och en försläppsversion av mjukvaran. Spellistan bestod av 358 unika ljudspår köpta från iTunes Store (256 kbit/s AAC-ljudkodning). Volymen var inställd på 50 %. Med Rumsligt ljud och Huvudspårning aktiverat var lyssningstiden upp till 5 timmar. Testet bestod av en fullständig batteriurladdning för AirPods genom att spela upp ljud tills den första AirPod-luren slutade spela upp. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  10. Testerna utfördes av Apple i september 2021 med en förhandsversion av AirPods (3:e generationen) med MagSafe-laddningsetui och mjukvara som var parkopplad med iPhone 13 Pro Max-enheter och en försläppsversion av mjukvaran. Volymen var inställd på 50 %. Testet bestod även fullständig batteriurladdning av AirPods med ett mobiltelefonsamtal tills den första AirPod-luren slutade spela upp samtalsljudet. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  11. Testerna utfördes av Apple i september 2021 med en förhandsversion av AirPods (3:e generationen) med MagSafe-laddningsetui och mjukvara som var parkopplad med iPhone 13 Pro Max-enheter och en försläppsversion av mjukvaran. Spellistan bestod av 358 unika ljudspår köpta från iTunes Store (256 kbit/s AAC-ljudkodning). Volymen var inställd på 50 %. Testet av 5-minutersladdningen utfördes med uttömda AirPods som laddades i 5 minuter. Därefter startades ljuduppspelningen tills den första AirPod-luren slutade spela upp. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  12. Testerna utfördes av Apple i september 2021 med en förhandsversion av AirPods (3:e generationen) med MagSafe-laddningsetui och mjukvara som var parkopplad med iPhone 13 Pro Max-enheter och en försläppsversion av mjukvaran. Volymen var inställd på 50 %. Testet av 5-minutersladdningen utfördes med uttömda AirPods som laddades i 5 minuter. Därefter startades ett mobiltelefonsamtal tills den första AirPod-luren slutade spela upp samtalsljudet. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  13. Testerna utfördes av Apple i oktober 2019 med en förhandsversion av AirPods Pro med trådlöst laddningsetui och mjukvara som var parkopplad med iPhone 11 Pro Max-enheter och en försläppsversion av mjukvaran. Spellistan bestod av 358 unika ljudspår köpta från iTunes Store (256 kbit/s AAC-ljudkodning). Volymen var inställd på 50 % och aktiv brusreducering var aktiverat. Testet bestod av en fullständig batteriurladdning av AirPods Pro genom att spela upp ljud tills den första AirPod Pro-luren slutade spela upp. De urladdade AirPods Pro laddades till 100 procent och därefter återupptogs uppspelningen av ljudet tills den första AirPod Pro-luren slutade spela upp. Denna cykel upprepades tills såväl AirPods Pro som laddningsetui var helt urladdade. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  14. Testerna utfördes av Apple i oktober 2019 med en förhandsversion av AirPods Pro med trådlöst laddningsetui och mjukvara som var parkopplad med iPhone 11 Pro Max-enheter och en försläppsversion av mjukvaran. Volymen var inställd på 50 % och aktiv brusreducering var aktiverat. Testet bestod även av fullständig batteriurladdning av AirPods Pro med ett mobiltelefonsamtal tills den första AirPod Pro-luren slutade spela upp samtalsljudet. Ett par urladdade AirPods Pro laddades till 100 procent och därefter återupptogs mobiltelefonsamtalet tills den första AirPod Pro-luren slutade spela upp samtalsljudet. Denna cykel upprepades tills såväl AirPods Pro som laddningsetui var helt urladdade. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  15. Testerna utfördes av Apple i oktober 2019 med en förhandsversion av AirPods Pro med trådlöst laddningsetui och mjukvara som var parkopplad med iPhone 11 Pro Max-enheter och en försläppsversion av mjukvaran. Spellistan bestod av 358 unika ljudspår köpta från iTunes Store (256 kbit/s AAC-ljudkodning). Volymen var inställd på 50 % och aktiv brusreducering var aktiverat. Med aktiv brusreducering och transparens avstängt var lyssningstiden upp till 5 timmar. Testet bestod av en fullständig batteriurladdning av AirPods Pro genom att spela upp ljud tills den första AirPod Pro-luren slutade spela upp. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  16. Testerna utfördes av Apple i oktober 2019 med en förhandsversion av AirPods Pro med trådlöst laddningsetui och mjukvara som var parkopplad med iPhone 11 Pro Max-enheter och en försläppsversion av mjukvaran.  Volymen var inställd på 50 % och aktiv brusreducering var aktiverat. Testet bestod även av fullständig batteriurladdning av AirPods Pro med ett mobiltelefonsamtal tills den första AirPod Pro-luren slutade spela upp samtalsljudet. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  17. Testerna utfördes av Apple i oktober 2019 med en förhandsversion av AirPods Pro med trådlöst laddningsetui och mjukvara som var parkopplad med iPhone 11 Pro Max-enheter och en försläppsversion av mjukvaran. Spellistan bestod av 358 unika ljudspår köpta från iTunes Store (256 kbit/s AAC-ljudkodning). Volymen var inställd på 50 % och aktiv brusreducering var aktiverat. Testet av 5-minutersladdningen utfördes med urladdade AirPods Pro som laddades i 5 minuter. Därefter startades ljuduppspelningen tills den första AirPod Pro-luren slutade spela upp. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  18. Testerna utfördes av Apple i oktober 2019 med en förhandsversion av AirPods Pro med trådlöst laddningsetui och mjukvara som var parkopplad med iPhone 11 Pro Max-enheter och en försläppsversion av mjukvaran.  Volymen var inställd på 50 % och aktiv brusreducering var aktiverat. Testet av 5-minutersladdningen utfördes med urladdade AirPods Pro som laddades i 5 minuter. Därefter startades ett mobiltelefonsamtal tills den första AirPod Pro-luren slutade spela upp samtalsljudet. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  19. Testerna utfördes av Apple i februari 2019 med förhandsversioner av AirPods (2:a generationen), laddningsetui och trådlöst laddningsetui samt mjukvara parkopplade med iPhone XS Max-enheter och en försläppsversion av mjukvaran. Spellistan bestod av 358 unika ljudspår köpta från iTunes Store (256 kbit/s AAC-ljudkodning). Volymen var inställd på 50 %. Testet bestod av en fullständig batteriurladdning för AirPods genom att spela upp ljud tills den första AirPod-luren slutade spela upp. De uttömda AirPods laddades till 100 procent och därefter återupptogs uppspelningen av ljudet tills den första AirPod-luren slutade spela upp. Denna cykel upprepades tills såväl AirPods som laddningsetui var helt urladdade. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  20. Testerna utfördes av Apple i februari 2019 med förhandsversioner av AirPods (2:a generationen), laddningsetui och trådlöst laddningsetui samt mjukvara parkopplade med iPhone XS Max-enheter och en försläppsversion av mjukvaran. Volymen var inställd på 50 %. Testet bestod även fullständig batteriurladdning av AirPods med ett mobiltelefonsamtal tills den första AirPod-luren slutade spela upp samtalsljudet. De uttömda AirPods laddades till 100 procent och därefter återupptogs mobiltelefonsamtalet tills den första AirPod-luren slutade spela upp samtalsljudet. Denna cykel upprepades tills såväl AirPods som laddningsetui var helt urladdade. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  21. Testerna utfördes av Apple i februari 2019 med förhandsversioner av AirPods (2:a generationen), laddningsetui och trådlöst laddningsetui samt mjukvara parkopplade med iPhone XS Max-enheter och en försläppsversion av mjukvaran. Spellistan bestod av 358 unika ljudspår köpta från iTunes Store (256 kbit/s AAC-ljudkodning). Volymen var inställd på 50 %. Testet bestod av en fullständig batteriurladdning för AirPods genom att spela upp ljud tills den första AirPod-luren slutade spela upp. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  22. Testerna utfördes av Apple i februari 2019 med förhandsversioner av AirPods (2:a generationen), laddningsetui och trådlöst laddningsetui samt mjukvara parkopplade med iPhone XS Max-enheter och en försläppsversion av mjukvaran.  Volymen var inställd på 50 %. Testet bestod även fullständig batteriurladdning av AirPods med ett mobiltelefonsamtal tills den första AirPod-luren slutade spela upp samtalsljudet. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  23. Testerna utfördes av Apple i februari 2019 med förhandsversioner av AirPods (2:a generationen), laddningsetui och trådlöst laddningsetui samt mjukvara parkopplade med iPhone XS Max-enheter och en försläppsversion av mjukvaran. Spellistan bestod av 358 unika ljudspår köpta från iTunes Store (256 kbit/s AAC-ljudkodning). Volymen var inställd på 50 %. Testet av 15-minutersladdningen utfördes med uttömda AirPods som laddades i 15 minuter. Därefter startades ljuduppspelningen tills den första AirPod-luren slutade spela upp. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.
  24. Testerna utfördes av Apple i februari 2019 med förhandsversioner av AirPods (2:a generationen), laddningsetui och trådlöst laddningsetui samt mjukvara parkopplade med iPhone XS Max-enheter och en försläppsversion av mjukvaran.  Volymen var inställd på 50 %. Testet av 15-minutersladdningen utfördes med uttömda AirPods som laddades i 15 minuter. Därefter startades ett mobiltelefonsamtal tills den första AirPod-luren slutade spela upp samtalsljudet. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.