AirPods – service och reparation

Läs mer om servicealternativ, garanti och prissättning för AirPods i Sverige.

Var får jag service?

Boka tid i en Apple Store-butik eller hos en auktoriserad Apple-servicepartner. Du behöver ditt serienummer, så se till att du tar med laddningsfodralet, inköpsbeviset eller den ursprungliga AirPods-förpackningen tillsammans med dina ursprungliga AirPods. Serienumret för fodralet finns på undersidan av locket. Om dina AirPods är anslutna till en iOS-enhet kan du även gå till Inställningar > Allmänt > Om > AirPods för att visa serienumret.

Eller så kan du kontakta oss så skickar vi dina ersättnings-AirPods tillsammans med en förpackning för att returnera den skadade eller icke-fungerande produkten. Vi gör en tillfällig reservation på ditt kreditkort för att täcka det fullständiga ersättningsvärdet för din produkt. Den här reservationen upphör om din reparation omfattas av garantin eller konsumentköplagen.

Starta en servicebegäran
Läs mer om dina AirPods

Hur mycket kostar det att reparera eller byta ut mina AirPods?

Modell Batteriservice Avgift utanför garantin Borttappade
AirPods 549 kr var 749 kr var 749 kr var
Laddningsfodral 549 kr 749 kr 749 kr

Priserna som visas här gäller för reparationer som utförs av Apple. Priser och villkor hos andra servicepartner kan variera. Alla priser anges i svenska kronor och inkluderar moms. För frakt (vid behov) tillkommer 113,63 kr.

Om du behöver service på dina AirPods eller laddningsfodralet tillkommer ingen avgift om problemet täcks av Apples begränsade ettårsgaranti eller konsumentköplagen.

Apples begränsade garanti täcker ett defekt batteri men inte slitage från normal användning. Om batteriet har ett tillverkningsfel som omfattas av vår garanti eller av konsumentköplagen, utför vi service utan någon extra kostnad. Om batteriservice inte ingår kan vi byta ut batteriet mot en avgift.

Om dina AirPods eller laddningsfodralet har skadats oavsiktligt kan du byta ut den skadade varan mot en avgift utanför garantin. Om du tappar bort en AirPod-snäcka eller laddningsfodralet kan vi ersätta det du tappat bort mot en avgift. Om vi måste byta ut dina AirPods eller laddningsfodralet kommer ersättningsprodukten att vara ny eller ha samma prestanda och tillförlitlighet som en ny produkt.

Få hjälp med att ladda dina AirPods
Kontrollera status för din servicebegäran
Läs Apples reparationsvillkor