Väderfönstret visar den aktuella temperaturen, högsta och lägsta temperaturen under dagen, timvisa prognoser, en tiodygnsprognos, en nederbördskarta och data om luftkvalitet, solnedgång, vind och mängd nederbörd.

Hålla koll på lokala väderförhållanden

Håll koll på vädret i ditt område – du kan visa aktuella förhållanden, timvisa prognoser och en tiodygnsprognos med mera.

Så här visar du väderförhållanden

En detaljerad karta visar nederbördsprognosen för Cupertino i Kalifornien.

Utforska den interaktiva kartan

Använd den expanderbara väderkartan till att visa detaljer om nederbördsprognosen, vind, luftkvalitet och temperatur i området.

Så här använder du väderkartan

En notis visar ett meddelande från National Weather Service om ett kraftigt åskoväder.

Få meddelanden och håll dig säker

Få meddelanden när nederbörd är på väg och få notiser om oväder.

Så här får du vädernotiser

Utforska Väder Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.