Navigera på skrivbordet

På skrivbordet finns symboler för många objekt, till exempel mappar, dokument och bildfiler.

• Du flyttar till skrivbordet genom att trycka på VO-skift-D.

• Om du snabbt vill flytta till ett objekt på skrivbordet skriver du den första bokstaven i objektets namn. Om du t.ex. har en fil som heter ”resplan” på skrivbordet går du till filen genom att skriva ”R”.

• Du flyttar mellan objekten på skrivbordet genom att trycka på piltangenterna.

• Du öppnar ett markerat objekt på skrivbordet genom att trycka på kommando-O. Mappar öppnas i ett Finder-fönster.