Anpassa webbobjekt som visas i rotorn

Ändra rotorn så att endast de objekt du använder oftast när du surfar på webbsidor visas, t.ex. länkar eller tabeller.

1. Öppna VoiceOver-verktyg (tryck på VO-F8 när VoiceOver är aktiverat), klicka på kategorin Webb och sedan på Webbrotor.

2. Markera kryssrutan för varje objekt som ska visas i rotorn när webbsidor visas. Om du vill ändra ordningen på objekt i rotorn markerar du ett objekt och trycker sedan på kommando-uppåtpil eller kommando-nedåtpil.

De objekt du inkluderar i rotorn avgör vilken information VoiceOver läser upp i webbsidesammanfattningar. Mer information finns i Höra en sammanfattning av en webbsida.