Använda 3D-ljud

Om du har stereohörlurar eller två högtalare kan du använda 3D-ljud till att höra ljudledtrådar (eller ljudeffekter) för ett objekts placering på skärmen.

3D-ljud är aktiverat som förval.

• Om du vill stänga av det öppnar du VoiceOver-verktyg (tryck på VO-F8 när VoiceOver är aktiverat), klickar på kategorin Ljud och markerar sedan Aktivera 3D-ljud.

Om du valt att spela upp stereoljud som monoljud i Hjälpmedelsinställningarna kan du inte höra 3D-ljud med VoiceOver.