Apple TV-programmets fönster i bakgrunden.

All TV i ett program

Apple TV-programmet samlar allt som du vill titta på och det är bara här du hittar originalfilmer och TV-program från Apple TV+. Du kan upptäcka det bästa av allt som visas, personligt anpassat och handplockat för dig, på ett enda ställe. Det är enkelt – den nya Apple TV-programmet är det bästa sättet att titta på TV.

Hur du tittar på TV på datorn

Biblioteksskärmen i Apple TV-programmet.

Logga in och börja titta nu

Använd ditt Apple-ID till att logga in. Du kan köpa eller hyra filmer och komma åt tidigare köpta eller hyrda filmer. Du kan också prenumerera på kanaler som Apple TV+, HBO, Showtime, STARZ med flera.

Hur du loggar in på ditt konto

Fönstret med minispelaren i Musik, fönstret för Apple TV-programmet och Podcaster-fönstret i bakgrunden.

Dina medier har ett nytt hem

Om du använt iTunes förut ska du nu använda Apple TV-programmet till att titta på dina program och filmer, Musik till att lyssna på ditt musikbibliotek och Podcaster till att prenumerera och lyssna på podcaster.

Hur du hittar iTunes-innehåll på datorn

Bläddra i Apple TV-programmet Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan.

Alla funktioner och allt innehåll finns inte i alla länder eller regioner. Free Solo © 2018 National Geographic Partners, LLC. Alla rättigheter förbehålls.