Skaffa Apple Music Classical

Du kan installera Apple Music Classical  på valfri iPhone med iOS 15.4 eller senare, iPad med iPadOS 15.4 eller senare eller valfri Android-enhet med Android 9.0 (Pie) eller senare.

När du vill lyssna på musik i Apple Music Classical måste du ha appen Musik (förinstallerad på iPhone och iPad) och måste abonnera på Apple Music. Apple Music Classical ingår i abonnemanget på Apple Music.

• På iPhone eller iPad: Öppna App Store och sök efter ”Apple Music Classical”. Tryck på Hämta och följ sedan eventuella anvisningar på skärmen.

• På en Android-enhet: Öppna Google Play-affären, sök efter ”Apple Music Classical”, tryck på Installera och följ sedan eventuella anvisningar på skärmen.

Om knappen Öppna visas istället för knappen Hämta har du redan hämtat appen.