AppleScript-ordlistan för Finder.

Visa en apps skriptkommandon och objekt

Ta reda på vilka kommandon och objekt som är tillgängliga för en app när du skapar ditt skript. Bläddra bara i appens skriptordlista.

Så här visar du en apps skriptordlista

Dialogrutan Exportera med popupmenyn Filformat. App är vald och de alternativ som du kan ställa in när du sparar ditt skript visas.

Spara ett skript som en app

När du har skapat och testat ett skript kan du spara det som en app och köra det på precis samma sätt som andra appar.

Så här sparar du ett skript som en app

Utforska Skriptredigerare Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.