AppleScript-ordlistan för Finder.

Visa ett programs skriptkommandon och objekt

Ta reda på vilka kommandon och objekt som är tillgängliga för ett program när du skapar ditt skript. Bläddra bara i programmets skriptordlista.

Hur du visar ett programs skriptordlista

Dialogrutan Exportera med popupmenyn Filformat. Program är valt och de alternativ som du kan ställa in när du sparar ditt skript visas.

Spara ett skript som ett program

När du har skapat och testat ett skript kan du spara det som ett program och köra det på precis samma sätt som andra program.

Hur du sparar ett skript som ett program

Klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan om du vill bläddra i Skriptredigerare Användarhandbok.